Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Jana Sklenáře pomohl Bohdalci k vítězství


0

V Polničce se hrál zajímavý zápas. V zápase bohatém na branky se nakonec radovali hosté z Bohdalce po výhře 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polnička nedala penaltu

V utkání  4. kola čtvrté třídy se potkaly dva týmy z úplně opačných pólů tabulky. Domácím patřilo poslední místo v tabulce. Za uplynulé tři kola si domácí připsaly tři prohry v soutěži. Bohdalec naopak všechny své tři zápasy vyhrál a patřilo mu jen vlivem horšího skóre druhé místo v tabulce. Začátek zápasu patřil jednoznačně Bohdalci. Po rychlém vedení 1:0 pro Bohdalec, kdy se trefil Jan Sklenář, se domácí dokázali vzchopit a hosty začali pomalu přehrávat.  Do konce poločasu domácí dokázali vést 2:1. Nejprve vyrovnal v 16. minutě Zdeněk Lojek a ve 22. minutě převážil misku vah na stranu Polničky Jakub Štíbal. V 38. minutě měla Polnička navíc jedinečnou příležitost odskočit do dvougólového náskoku, ale domácí  Michalem Neubauerem neproměnili penaltu. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:1 pro outseidera utkání.

Bohdalec otočil zápas třemi brankami

V druhé půli opět určoval tempo hry Bohdalec, ale dobrý obraný výkon domácích nikam hosty nepouštěl. V 75. minutě dokázali dát domácí branku na 3:1, kdy se trefil Karel Podloucký. Vypadalo to na jasné utkání, ale v posledních 15. minutách dokázal Bohdalec nemožné. Kapitán Sklenář nejprve poslal míč ze 30 metrů přesně do šibenice a  snížil stav utkání na 3:2. O čtyři minuty později nekompromisně z penalty srovnal stav utkání na 3:3. Když o další čtyři minuty později prošel celé hřiště a poslal míč na Víta Petříčka, který měl před sebou volnou bránu, tak se Bohdalec dostal do vedení, které už bezpečně ubránil. Domácí si tak na své první body budou muset počkat do příštího zápasu v Bobrové. Bohdalec půjde příští týden do bitvy o první místo v tabulce proti vedoucímu Bohdalovu B s plným bodovým kontem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Ladislav Kabrda, vedoucí mužstva Polničky: Vítězství jsme byli na dosah. Myslím, že už ani hráči Bohdalce nevěřili, že by mohli za čtvrt hodiny zápas otočit ve svůj prospěch.

TJ Jiskra Bohdalec
Stanislav Sklenář, trenér Bohdalce: Do utkání jsme vstoupili dobře, ale v průběhu jsme přestali úplně hrát a dali tak šanci soupeři. Sice jsme celý zápas tlačili, ale díky dobré obrané hře domácích a jejich brejkům jsme zaostávali v utkání. Zápas jsme dokázali zlomit až v posledních 15 minutách za stavu 1:3, když jsme se vrhli do útočení a náš kapitán Sklenář zařídil důležitou výhru.



Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Klíma [-] - T. Litochleb [-] , V. Moravec [-] , M. Podloucký [-] , D. Říčan [-] (75. V. Fila [-] ) - M. Neubauer [-] , M. Jirásek [-] (65. J. Ondráček [-] ) , K. Podloucký [-] , J. Kohout [-] - J. Štíbal [-] , O. Průža [-] (12. Z. Lojek [-] )

TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - T. Maděra [-] (80. K. Skoupý [-] ) , P. Jaša [-] , P. Poul [-] , V. Petříček [-] , R. Morkus [-] (68. J. Dostál [-] ) , J. Sklenář [-] , J. Dostál [-] , T. Dostál [-] , M. Kučera [-] , J. Ambrož [-]

ŽK: 60. V. Petříček .
Hráči zápasu: J. Sklenář .
Místo: Polnička. Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŽILKA Jan - TICHÝ Svatopluk (N), JUN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.