1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o Černého Petra skončil nerozhodně


Branky


0

V souboji o poslední místo v tabulce se rozešla Bobrová B a Polnička smírně 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polnička šla do vedení

Souboj dvou celků umístěných na dně tabulky IV. třídy, přilákal do Bobrové 50 diváků. Domácí rezervě Bobrové patřila před výkopem sedmá příčka v tabulce, hosté z Polničky nezískali v soutěži ještě ani bod a byli osmí, poslední. Souboj o Černého Petra začali lépe domácí, kteří měli více ze hry. Jejich akce ovšem končili většinou před velkým vápnem Polničky. V 19. minutě přišla akce Polničky a Karel Podloucký na hranici 25 metrů od branky napřáhl a jeho dalekonosná střela s údivem všech přihlížejících skončila za zády brankáře Petra Hamříka. Polnička se tedy dostala do překvapivého, ale zaslouženého vedení. Domácí v dalším průběhu prvního poločasu drželi více míč na svých kopačkách, ale hosté byli nebezpečnější. Po jedné takové akci musel zasahovat Hamřík, který vyrazil nebezpečnou hlavičku hostí z malého vápna. Domácí proto odcházeli do kabin za nepříznivého stavu 0:1.

Domácí vyrovnali

Druhý poločas chtěli domácí na svého soupeře vlétnout, ale spíš než fotbal museli domácí fanoušci sledovat sérii pěti střídání, ať taktických, či vynucených. Domácím tyto změny ale kupodivu prospěly a oživiliy jejich hru. V 66. minutě přišlo vyrovnání. Za velkým vápnem se k míči dostal Petr Dočekal a pěknou střelou k tyči nedal Milanu Klímovi v brance Polničky žádnou šanci -1:1. Hrálo se dále na jednu branku a domácí chtěli strhnout výhru na svoji stranu. V 75. minutě si Miloš Straka obhodil obránce Polničky, ale jeho střelu zblokoval na brankové čáře stoper hostů. Domácí nadále tlačili, hosté podnikali rychlé brejky. Po jedné takové akci se objevil v 80. minutě kapitán Polničky Karel Podloucký sám před Hamříkem, ale domácí brankář nejprve vyrazil jeho hlavičku i následnou dorážku. Do konce zápasu již diváci branku neviděli a oba soupeři si rozdělili po jednom bodu. Polničce tak po tomto zápase zůstal v rukou Černý Petr a je nadále v tabulce poslední.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová B
Miloš Srnský, trenér Bobrové B: Pro nás jsou to ztracené body. Za výkon ve druhém poločase by jsme si zasloužili vítězství.

TJ Sokol Polnička
Vítězslav Moravec, vedoucí mužstva Polničky: První poločas jsme byli lepší. Druhý poločas byla lepší Bobrová, ale bod z dnešního zápasu bereme.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová B
P. Hamřík [-] - I. Hřebíček [-] (56. J. Trnka [-] ) , J. Koutecký [-] , P. Mikíšek [-] , P. Dočekal [-] , M. Kratochvíl [-] , M. Straka [-] (79. T. Červinka [-] ) , D. Havelka [-] , L. Zadina [-] (57. J. Svoboda [-] ) , I. Melichar [-] (63. I. Roháček [-] ) , M. Srnský [-] (52. M. Hájek [-] )

TJ Sokol Polnička
M. Klíma [-] - K. Koblížek [-] (77. J. Kohout [-] ) , V. Moravec [-] , M. Podloucký [-] , D. Říčan [-] - J. Štíbal [-] , M. Neubauer [-] , K. Podloucký [-] , T. Litochleb [-] - M. Jirásek [-] , R. Synek [-] (49. Z. Lojek [-] )

ŽK: 65. J. Svoboda - 36. M. Podloucký , 56. M. Neubauer , 83. K. Podloucký .
Hráči zápasu: P. Dočekal - K. Podloucký .
Místo: Bobrová. Počet diváků: 50. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - ROHÁČEK Daniel (N), SMAŽIL Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.