2:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovice si připsaly třetí remízu v soutěži


Branky


0

Souboj dvou celků, které se pohybují ve středu tabulky se skončil nerozhodně. Domácí Vlachovice tak nadále čekají na první výhru v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili dva rychlé góly

V utkání dvou celků ze středu tabulky byli favority spíše hosté, domácí se museli vypořádat s absencí zraněného brankáře Jana Petra. Ve znamení zlepšených výkonů vlétli vlachovští fotbalisté na své soupeře z Rozsoch. Výsledkem byl první gól, kdy po precizní přihravce Hiesbocka proměnil svoje sólo Robert Kučera. Domácí byli nadále lepším týmem a vytvářeli si další šance. V 15. minutě se po krátkém obléhání prosadil po rohu Lukáš Gabriel. Hosté se snažili vyrovnat se s malým hřištěm, bojovali, ale v těchto chvílích drželi otěže zápasu domácí. Klíčový okamžik se odehrál v 20. minutě, kdy se po důrazném souboji zranil brankář Rozsoch Ondřej Svoboda. Vlachovští hráči úplně vyklidili pole, hosté vycítili šanci. Ještě do poločasu stihli snížit Luďkem Gálem a bylo zřejmé, že se o výsledek ještě poperou. 

Rozsochy vyrovnaly za pět minut dvanáct

Druhý poločas byl už pouze boj. Přibývalo ostrých soubojů, fotbalová krása šla stranou. Rozsochy dobývaly branku Vlachovic, domácí obrana ale statečně odolávala. Asi v 70. minutě hosté vstřelili branku, ta ale pro ofsajd neplatila. Domácí si ještě mohli pojistit vítězství, jasnou penaltu, ale rozhodčí nepískl, další šanci vyškrábl Kucharčíkovi hostující brankář Marek Střešňák. Hosté tlačili, bojovali, ale další šanci vykopl z brankové čáry Hiesbock. Asi spravedlivou remízu přeci jenom Rozsochy vybojovaly. Pět minut před koncem se prosadil hlavou zblízka Jakub Střešňák. Tři body zachránil domácím brankář Němec, kdy v posledních minutách zlikvidoval šanci Kučery.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Vlachovice
Karel Petr, trenér Vlachovic: Dvacet minut dobrého výkonu je na výhru málo. I když soupeř vyrovnal chvíli před koncem, bod musíme brát.

TJ Rozsochy B
Antonín Bureš, trenér Rozsoch: Vyrovnaný, ale bojovný zápas. Bod z Vlachovic jsme si odvezli zaslouženě.



Sestavy


TJ FC Vlachovice
M. Němec [-] - R. Kučera [-] (67. F. Krejčí [-] ) , T. Hiesböck [-] , M. Petr [-] , J. Šandera [-] , K. Hlaváč [-] , L. Gabriel [-] , J. Hamřík [-] , R. Smejkal [-] (57. V. Kucharčík [-] ) , M. Janošec [-] , T. Beneš [-]

TJ Rozsochy B
O. Svoboda [-] (19. M. Bureš [-] ) - M. Šafránek [-] , L. Gál [-] , B. Pazdera [-] (55. L. Nebola [-] ) , M. Střešnák [-] , T. Prosecký [-] , R. Vařejka [-] (46. P. Kučera [-] ) , L. Zavadil [-] , J. Benedikt [-] , J. Nebola [-] , J. Střešnák [-]

ŽK: 19. J. Šandera - 40. R. Vařejka , 53. J. Nebola .
Hráči zápasu: T. Hiesböck - B. Pazdera .
Místo: Vlachovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: MAŠA Lukáš - BŘEČKA Roman (N), STŘEŠŇÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.