Z. Šoukal 25. (p.)
M. Dřímal 57.
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:00

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jívovské Béčko zaskočilo Velkou Losenici


Branky


25. Z. Šoukal (p.) , 57. M. Dřímal
0

Velká Losenice ztratila další důležité body a vidina postupu do vyšší soutěže se jim začíná vzdalovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí proměnili penaltu

V tomto zápase se představil pátý tým tabulky Jívoví B a třetí tým Velké Losenice, který by se rád pokusil o postup do III. třídy. První poločas začal pěkně od podlahy a na začátku musel rozhodčí Žanda hned třikrát sahat do kapsy pro žlutý kartonek. Domácí hráli spíše zezadu a hráli nakopávané balóny za obranu Velké Losenice. Jeden takový pas za obranu zpracoval Martin Dřímal, brankář hostí Jiří Molík mu šel pod nohy a rozhodčí Žanda ani nachvíli nezaváhal a odpískal pokutový kop. K tomu se postavil Zbyněk Šoukal a zkušeně poslal míč k levé tyči Molíkovi branky-1:0. V dalším průběhu prvního poločasu bylo vidět na kopačkách obou týmů mnoho nepřesností a zkažených přihrávek. Hosté několik náznaků příležitostí nevyužili, do kabin tak odcházeli spokojenější domácí za jednogólového vedení. 

 

 

Hosté na domácí obranu nevyzráli

Do druhého poločasu Velká Losenice vlétla na svého soupeře, ale ten odolával pevnou obranou hrou. V 57. minutě se podruhé v zápase dočkali domácí. Brankář Michal Štryncl vykopl dlouhý míč na polovinu hostů, tam ho po dopadu špatně trefil hostující obránce a Martin Dřímal postupoval sám na brankáře Molíka. Ten svůj únik dokončil střelou mezi nohama losenického brankáře a míč k údivu všech přihlížejících prošel až za jeho brankovou čáru. Hosté nic nevzdávali a nadále svého soupeře tlačili, domácí nadále spoléhali na brejky. V 75. minutě se málem opakovala situace jako před druhým gólem domácích. Po dlouhém nákopu brankáře Šryncla se do šance opět dostal Martin Dřímal, ale tentokrát střílel těsně vedle. Do konce utkání již hosté na obranu domácích nevyzráli. Všechny jejich pokusy skončily většinou na velkém vápně. Zápas tak k radosti 40 věrných diváků skončil vítězstvím domácí jedenáctky.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví B
Rostislav Novotný, trenér Jívoví B: Bojovný fotbal. Bránili jsme většinu času. Díky hráčům z Áčka jsme mohli prostřídat sestavu. Dnes se konečně štěstí obrátilo na naší stranu. Vyzdvihl bych dobrý výkon rozhodčího Žandy, který si od prvních minut udělal pořádek na hřišti.

TJ Velká Losenice
Miroslav Hromádka, trenér V. Losenice: V tomto utkání nám šlo o další důležité body. Od začátku jsme měli více ze hry, míč se pohyboval převážně na půlce soupeře. Bohužel po ofsajdové pozici jsme vyrobili ve velkém vápně faul. Rozhodčí nařídil pokutový kop a domácí se dostali do vedení. Do konce poločasu se už nic důležitého neodehrálo, a tak poločas skončil výsledkem 1:0 pro domácí tým. Do druhé půle jsme šli s odhodláním výsledek otočit. Měli jsme několik slibných šancí, ale bohužel jsme ani jednu z nich nedokázali využít a soupeř nás potrestal podruhé, když si lehkou střelu mezi nohama propustil náš brankář. Utkání jsme nakonec prohráli výsledkem 2:0 a znovu se nám vzdálila možnost postupu do vyšší soutěže.



Sestavy


FC Santus Jívoví B
M. Štryncl [-] - M. Žejšek [-] (45. J. Horký [-] ) , J. Zachara [-] , J. Pohanka [-] , Z. Šoukal [-] - J. Požár [-] , M. Dřímal [-] , S. Krejčí [-] (45. J. Hošek [-] ) - J. Hejtmánek [-] (59. L. Dřímal [-] ) , M. Tvrdý [-] - J. Nedoma [-] (59. D. Mrázek [-] )

TJ Velká Losenice
M. Fišar [-] - J. Molík [-] , J. Augustin [-] , M. Mokrý [-] - J. Grodl [-] , D. Králíček [-] , R. Kasal [-] - P. Kamarád [-] - J. Králíček [-] , M. Kubát [-] (59. J. Kasal [-] ) , T. Baránek [-]

ŽK: 8. M. Tvrdý , 25. M. Žejšek - 27. R. Kasal .
Hráči zápasu: M. Dřímal .
Místo: Jívoví. Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŽANDA Milan - LÁZNIČKA Josef (N), ŠOTNER Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.