Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Libora Šebka přinesl nováčkovi první vítězství v soutěži


Branky


0

Domácí fotbalisté Strážku zažívají výborný vstup do III. třídy a po dvou kolech jsou neporaženi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do kabin s jednogólovým vedením

Při krásném sobotním počasí hostil nováček Strážek na svém hřišti znovu po třech letech tým z III. třídy a to konkrétně nebezpečný a nevyzpytatelný Ujčov, který si v prvním kole jasně poradil s Jimramovem jednoznačně 5:0. Ve Strážku zrovna probíhá pouť, takže o motivaci domácí hráči neměli nouzi, protože jak se říká, na pouť by se domácí zápasy neměly prohrávat. Tím pádem i domácí k zápasu přistoupili s velkým nasazením a hned o začátku diktovali tempo hry. Po prvních minutách oťukávání, zahrávali domácí v 16 minutě rohový kop, kde se nejlépe orientoval Miroslav Svoboda a na dvakrát z dorážky překonal hostujícího brankáře Františka Bureše a poslal tak domácí zaslouženě do vedení. Z vedení se domácí dlouho neradovali, už ve 24 minutě bylo srovnáno na 1:1, když Pavel Němec proměnil za ruku ve vápně se štěstím, podle domácích fanoušku, ,,přísnou“ penaltu. O chvílí déle mohlo být pro domácí ještě hůř a to, když šel hostující útočník sám na brankáře Lukáše Fialu, ale v zakončení si nepočínal v klidu a poslal míč vedle branky. Ve 33. minutě požadovali domácí  penaltu po ruce hostujícího obránce na hranici velkého vápna, rozhodčí Jaroslav Nebola však nařídil jen přímí kop. Mič si vzal a postavil Šebek Libor a se slovy, co s tím mám udělat, nakonec poslal nechytatelnou střelu přímo do branky a poslal tak Strážek znovu k radosti fanoušků do vedení.

Libor Šebek zkompletoval hattrick

Ve druhé půlce domácí začali kontrolovat hru a i přidávat branky. Když v 52.minutě zahrávali přímí kop domací a míč si vzal opět Šebek Libor, tak prokázal k radosti opět, jak v první půlce, svoji kopací techniku a zvýšil nádhernou střelou na 3:1. O dvě minuty později, když zvýšil po rohu Lahodný Stanislav na 4:1 už asi každý domácí fanoušek věděl, že dnešní zápas bude vítězný. Domácí však nepřestali hrát a v 71. minutě završil hattrick Šebek Libor , když doklepl do prázdné branky střelu Jaroslava Melichara. O minutu později si oba role vyměnili a tentokrát po krásně nahrávce Šebka dával do prázdně branky gól Melichar Jaroslav a zvýšil tak na konečných 6:1. Zbytek zápasu se více méně už dohrával v poklidu ve středu hřiště a v domácím táboře už tak mohly naplno vypuknout pouťové oslavy za krásnou výhru svého týmu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník, hráč Strážku: Do zápasu jsme šli tím, že chceme doma na pouť jednoznačně vyhrát a po celém utkání si myslím, že se nám to dařilo a diktovali tempo hry a zaslouženě vyhráli.

SK Ujčov
Oskar Jančík, trenér Ujčova: Na hřišti nováčka soutěže se hrálo utkání plné chyb nejen hráčů, ale i hlavního rozhodčího a průběh byl proto značně kostrbatý. Domácí tým předvedl daleko větší zápal pro hru a nakonec zaslouženě zvítězil. Blýskl se především domácí útočník Libor Šebek, který než vstřelil hattrick měl být po zásluze vyloučen. Nestalo se tak a v táboře domácích po závěrečném hvizdu propukla vlna nadšení. Hosté z Ujčova po výborném vstupu do soutěže potvrdili nevyrovnanost výkonů a odjížděli s ostudou.



Sestavy


TJ Strážek
L. Fiala [-] - P. Kupský [-] , L. Šebek [-] , M. Svoboda [-] , J. Chocholáč [-] (46. P. Šustal [-] ) - T. Christian [-] , Z. Jaroš [-] (57. F. Lahodný [-] ) , S. Lahodný [-] , J. Valík [-] (53. F. Šmerda [-] ) - J. Cimbálník [-] , M. Christian [-] (73. J. Melichar [-] )

SK Ujčov
F. Bureš [-] - Z. Mitáš [-] , P. Mitáš [-] , J. Mareš [-] , J. Hlaváček [-] - P. Mareš [-] (62. Z. Tvrdý [-] ) , J. Nedoma [-] (46. J. Večeřa [-] ) , P. Rotkovský [-] , P. Němec [-] - P. Ryba [-] , M. Dvořáček [-]

ŽK: 18. J. Valík , 18. L. Fiala , 18. P. Kupský , 54. S. Lahodný , 73. L. Šebek - 40. P. Rotkovský , 64. P. Ryba .
Hráči zápasu: L. Šebek .
Místo: Strážek. Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.