2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry B pokračují ve spanilé jízdě


Branky


0

Domácí kladiváři si připsali již třetí výhru v soutěži a v tabulce jsou prozatím druzí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Danko vsítil úvodní branku utkání

Nedělní zápas mezi domácími kladiváři a Měřínem B byl hodně opatrný a prvních deset minut se týmy prakticky jen otrkávaly. První, kdo vážně promluvil do vývoje utkání, byl domácí kladivář Petr Danko, který po brejku přesně zakončil a stav utkání zněl 1:0. Po vstřelené brance se domácí tlačili čím dál víc do útoku, jenže nedokázali žádnou akci přesně zakončit. Hosté ohrozili domácí branku až kolem 30 minuty, kdy měli asi pět rohových kopů, ale nedokázali se z nich gólově prosadit. Poločasový výsledek zněl 1:0. 

Srnský potvrdil vítězství kladivářů

Druhý poločas začal opět opatrně a hrálo se hlavně ve středu hřiště, tu a tam zahrozili domácí nebo hosté, kdo hlavně dnes vynikal, tak byly obrany. Zápasová tajenka se začala rozlušťovat až jedenáct minut před koncem, kdy se do samostatného úniku dostal po nahrávce Gregara Srnský a krásnou kličkou překonal bezmocného brankáře Chvátala. Stav utkání zněl 2:0. Hosté do konce zápasu s výsledkem nedokázali již nic udělat, a tak zápas skončil vítězně pro domácí kladiváře. 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka, trenér Hamrů B: Dneska jsme se hodně trápili v koncovce a zaplať pánbůh, že jsme dokázali dát dvě branky. A nakonec jsme po zásluze vyhráli.

TJ Jiskra Měřín B
Bartušek Stanislav, trenér Měřína B: Domácí byli dneska lepší a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - Š. Vrša [-] , K. Tesař [-] , M. Petrik [-] , F. Chlubna [-] - M. Srnský [-] , K. Suský [-] (76. M. Poul [-] ) , D. Hrstka [-] , M. Černý [-] - P. Danko [-] , M. Gregar [-] (85. M. Fila [-] )

TJ Jiskra Měřín B
J. Chvátal [-] - M. Letmajer [-] , J. Krčál [-] , Š. Král [-] , P. Král [-] - O. Palík [-] , K. Smejkal [-] , T. Hruboš [-] (64. D. Kolouch [-] ) , T. Hrad [-] - P. Pospíchal [-] , J. Šašek [-] (78. R. Hošek [-] )

ŽK: 40. M. Černý , 55. K. Suský , 89. M. Petrik - 67. P. Král .
Hráči zápasu: P. Danko - P. Král .
Místo: Hamry nad Sázvou. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.