2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po půl roce se hrálo znovu nerozhodně


Branky


0

Domácí zopakovali proti Ujčovu totožný výsledek z minulého ročníku jarní části soutěže a remizovali s ním nerozhodně 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl po brance na každé straně

Zápas začal velice zhurta. Hned v první minutě měl obrovskou šancí domácích Poul Josef, který výborně umístil svoji střelu k tyči, ovšem brankář Ujčova František Bureš ukázal svoje kvality. Po té Ujčov převzal nadvládu nad středem hřiště, z čehož plynulo mnoho střel zpoza vápna na domácí svatyni. Ovšem ani jedna nechytla správný směr a podavači míčů měli plné nohy práce. Radostín mezi tím dokázal spálit výbornou brankovou příležitost. Kdy Gregar Zdeněk předložil tutovici na kopačky Kozla Petra, který ovšem selhal. Nutno pochválit hostujícího brankáře Bureše, který ukázal svoje kvality, které určitě přesahují hranici III. třídy. První branky  se dočkali domácí zhruba po půl hodině hry. S propadlým balónem si výborně poradil domácí střeďák Večeřa Daniel, kdy si odmítl hostujícího obránce a předložil lahůdkovou nahrávku na hranici malého vápna. Pro Kozla Petra již byla formalita dopravit míč do sítě. Po vstřelené brance Radostín opustil svoji hru a do hry se opět dostali střední záložnící z Ujčova, kteří se dostávali k velice nebezpečným střelám, které ovšem jen těsně míjely domácí svatyni. Po dalších 5 minutách ovšem zastřelování skončilo. Hostující špílmachr a nejlepší hráč hostí Michal Dvořáček poslal utišenou ránu z uctivé vzdálenosti, která při překvapení všech přihlížejících zřejmě po lehkém podcenění gólmana Poula skončila v síti.

Devadesátá minuta utkání nakonec nerozhodla

Druhý poločas nabídl opatrnější hru, kterou necitlivě na obě strany kouskoval né příliš jistý rozhodčí. Šance se objevily na obou stranách, ale žádná z nich nebyla gólová. Domácí taktéž začali střílet z dálky, ovšem brankář Ujčova František Bureš znovu potvrdil svoje kvality. Né jinak tomu bylo na druhé straně, kde vytahoval z rukávu pěkné zákroky teprve 15-ti letý brankář Radostína Josef Poul. Okolo 70. minuty se ovšem měnilo skóre. Z uctivé vzdálenosti napřáhl ke střele levou nohou zarputilý pravák Homola Michal. Balón při letu zaplaval a nebýt tyče, od které se balón odrazil, byla by to čistokrevná šibenice. Po této brance to vypadalo, že si domácí výhru pohlídají. Ovšem hostující tým potvrdil svoji celozápasovou houževnatost. Vyrovnání nakonec přišlo po sérii rohových kopů, kdy prošel individuálně domácím vápnem Michal Dvořáček a naservíroval krásný bochánek na hlavu skorujícího Jiřího Mareše. V 90. minutě se misky vah mohly převalit na stranu Radostína, který by si tři body určitě zasloužil, ovšem Kozlova hlavička skončila pouze opět na břevně. Proto se v tomto zápase body dělily.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek, trenér Radostína B: V první věci musím poděkovat hostujícímu týmu za ochotu přeložení utkání na domácí půdu, a tak se v sobotním ideálním fotbalovém počasí mohlo odehrát pouťové utkání. K výhře jsme měli nakonec blíže, ale v devadesáté minutě jsme trefili jen břevno.

SK Ujčov
Oskar Jančík, trenér Ujčova: Utkání skončilo spravedlivou dělbou bodů, domácí předváděli svou typickou hru a nám se dařilo se jim vyrovnat nejen nasazením, ale i výbornou hrou ve středu pole. Po inkasování druhé branky jsme otevřeli hru a hra na tři útočníky přinesla ovoce v podobě vyrovnání. Hráčům děkuji za příkladnou bojovnost.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
J. Poul [-] - P. Inwald [-] , L. Invald [-] , M. Homola [-] , A. Kališ [-] - P. Gregar [-] , M. Gregar [-] (78. J. Koudela [-] ) , J. Poul st. [-] (85. P. Fabík [-] ) - P. Kozel [-] , D. Večeřa [-] (46. R. Kovář [-] )

SK Ujčov
F. Bureš [-] - Z. Mitáš [-] , J. Štourač [-] , P. Mitáš [-] , J. Mareš [-] - P. Ryba [-] , P. Němec [-] , Z. Mitáš [-] , P. Rotkovský [-] (26. J. Hlaváček [-] ) - J. Večeřa [-] , M. Dvořáček [-]

ŽK: 56. J. Poul st. - 70. J. Mareš , 75. P. Ryba .
Hráči zápasu: P. Gregar - F. Bureš .
Místo: Radostín n. O.. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.