Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbal nemá logiku aneb neuvěřitelný obrat zápasu v Jívoví


Branky


0

Favorit soutěže z Jívoví v domácím prostředí opět nečekaně klopýtl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o dvě branky a nedali ještě penaltu

Hosté z Jimramova přijeli do Jívoví v silně kombinované sestavě. Čtyři hráči museli být v práci, tři hráči byli zranění. Cílem Jimramova bylo utkání  důstojně odehrát a nedostat ranec gólů. V prvním poločase byli domácí jasně lepší. Hrálo se jen na polovině hřiště Jimramova a vedení 2:0 pro domácí, bylo pro hosty milosrdné, protože ještě Horký neproměnil penaltu. Brankově se prosadil za Jívoví dvakrát Roman Havlíček.

Neuvěřitelný obrat ve skóre ve druhém poločase

Hned ve 46.minutě po dlouhém autovém hodu Černého a zmatku v obraně domácích se po dvou břevnech zblízka prosadil Holeš a obraz hry se změnil. Domácí se začali bát o výsledek, začali více míče nakopávat a to bylo něco pro bojovné hosty. V 58. a 63.minutě se dvakrát vyznamenal hostující brankář Hlaváč, který chytil dva jisté góly. A pak to přišlo. V 70. minutě se po rohovém kopu Dvořáka prosadil na přední tyči hlavou Pavelka. V 74. minutě po dlouhém autu Černého, domácí obrana zcela propadla. Dvořák míč prodloužil a Nykodým otočil skóre utkání. V závěru utkání měli domácí několik standartek, ale hosté si výsledek zkušeně pohlídali, a tak hosté nečekaně získali tři body na hřišti favorita soutěže.  


Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
František Uhlíř, trenér Jívoví: Jívoví začalo zápas dobře a po pětadvaceti minutách vedlo 2:0. V 35. minutě Horký nedal penaltu. Druhá půle pro nás dopadla katastrofálně. Po první obdržené brance jsme přestali hrát naši hru a do konce utkání jsme se s tým nesrovnali.

TJ Sokol Jimramov
Jaroslav Pajkr, vedoucí týmu Jimramova: V tomto utkání se potvrdilo, že fotbal se hraje na góly, když naši hráči neskutečně zabojovali a tři góly tam dotlačily a domácím se nepodařilo přes velmi dobrou hru, ale jen po šestnáctku, utkání v 1. poločase rozhodnut. Chtěl bych poděkovat všem hráčům, kteří se v tomto utkání vydali na maximum a byli za bojovnost nečekaně odměněni.



Sestavy


FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - J. Láznička [-] , D. Dřímal [-] , V. Havelka [-] , M. Mach [-] - R. Havlíček [-] , J. Koukola [-] (68. J. Požár [-] ) , M. Koukola [-] , S. Krejčí [-] - Z. Holubář [-] , J. Horký [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - O. Černý [-] , M. Pavelka [-] , P. Sedlák [-] , J. Sedlák [-] - V. Dostál [-] , P. Nykodým [-] , J. Holeš [-] (59. J. Štěrba [-] ) , L. Buchta [-] - M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-]

Hráči zápasu: M. Dvořák , V. Dostál , A. Hlaváč .
Místo: Jívoví. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.