2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Měřína dokonalo obrat ve druhém poločase.


Branky


0

Pohledci se v posledních zápasech moc nedaří. To dokázal v Měříně, kdy nedovedl do vítězného konce dobře rozehraný zápas a prohrál 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledec se ujal vedení

Po nervóznim začátku, kdy se zpozdil začátek utkání o několik minut, si více šancí vytvořil Měřín, kdy domácí hráč Hrad zahodil dvě tutové šance. Následně se hra odehrávala ve vlažném tempu, kdy z ničeho nic si hosté v 14. minutě vytvořili nenápadnou šanci a střelou Bártka z levé strany překvapili i domácího gólmana Chvátala a ujali se vedeni 0:1. Následně se hra přelévala nahoru a dolů, ale vyloženou šanci si již žádný z týmů nevytvořil.

Domácí obrátili zápas

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kdy si vytvořili několik za sebou jdoucích rohových kopů. Po druhém z nich se prosadil v 47. minutě útočník Pospíchal. Z následných šancí již Měřín nedokázal skórovat a dlouho bylo na hřišti mrtvo. V 62. minutě zahrával Měřín opět rohový kop a ve skrumáži se nejlépe zorientoval Crkal a zařídil obrat zápasu - 2:1. Do konce zápasu chyběla již necelá půlhodina. Hosté měli několik slibných šancí, ale pokaždé je zastavil ofsajd. Do konce zápasu se již hra odehrávala spíše na polovině hřiště a Měřín si tak své jednogólové vedeni udržel.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Stanislav Bartušek, trenér Měřína B: Utkání jsme otočili ve druhém poločase a zaslouženě vyhráli.

TJ Pohledec
Michal Laštovica, trenér Pohledce: V první půli jsme mohli vést více než jednobrankovým rozdílem. Ve druhém poločase jsme dostali ze dvou standartek oba góly. Nedokážeme dobře rozehrané utkání dotáhnout do bodů, což se nám stalo již po několikáté.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
J. Chvátal [-] - M. Petschenka [-] (46. M. Kožený [-] ) , Š. Král [-] , P. Král [-] , M. Hladík [-] (46. V. Crkal [-] ) - T. Hruboš [-] (72. T. Bačák [-] ) , D. Horák [-] (79. D. Kolouch [-] ) , F. Panáček [-] , T. Hrad [-] - P. Pospíchal [-] , J. Šašek [-] (46. V. Procházka [-] )

TJ Pohledec
D. Brambora [-] - V. Šaroun [-] , O. Žák [-] , L. Pejchal [-] , J. Pustina [-] - J. Rous [-] , F. Vašíček [-] (78. P. Kadlec [-] ) , M. Fajmon [-] , A. Jinek [-] (59. J. Švanda [-] ) - D. Bártek [-] , L. Novotný [-]

Hráči zápasu: P. Král - D. Bártek .
Místo: Měřín. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.