Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiří Vyžrálek čtyřmi brankami zničil Rovečné


0
Rožné se vstup do soutěže vyvedl a i do Rovečného si přijela pro vítězství. Domácí zažívají horší období a mívají problémy se sestavou.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil jednoznačně Rožné

Rožná přijela do Rovečného s přáním, odvézt si co nejvíce bodů do dobře rozjeté soutěže. Rovečné v této sezóně zatím výsledkově tápe. Navíc museli do brány postavit hráče z pole Martina Ondráčka. Ve 3. minutě ho hned vyzkoušel Jiří Vyžrálek, který po brejkové akci nedal suplentovi v bráně žádnou šanci 0:1. V té samé pozici se ocitl kanonýr z Rožné v 18. minutě a opět se nemýlil. Domácí Rovečné do předu nic zvláštního nevymyslelo. Hosté však své nájezdy dokázali hravě využít. Ve 40. minutě se dokázal prosadit Filip Humpolík a na poločasových 0:4 se v 43. minutě znovu střelecky zaskvěl Jiří Vyžrálek, který zkompletoval svůj hattrick.

Domácí skórovali jen z penalty

Když na začátku druhého poločasu zvyšoval na 0:5 Petr Navrátil, byli domácí zralí na ručník. V 53. minutě dal Rovečnému možnost skórovat brankář Rožné Jindřich Beran. Přes jeho nohu totiž v pokutovém území upadl domácí Žíla a rozhodčí neváhal odpískat pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Jiří Šenkýř 1:5. V 71. minutě padl z kopačky Jiřího Vyžrálka poslední gól utkání 1:6. Brankář Martin Ondračka dokázal ještě některé pokusy hostů zlikvidovat, přesto si Rožná s přehledem odvezla tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rovečné
Radovan Polách, trenér Rovečného: Domácí udělali příliš mnoho chyb. Hosté byli fotbalovější a zaslouženě vyhráli.

SK Rožná
Marek Navrátil, hráč Rožné: Velice brzy se nám podařilo dát gól, což bylo velice důležité k dalšímu průběhu hry. Hra se hrála spíše na rychle brejky, které se dařily jen nám. Hosté šli také několikrát do brejku, ale ani jeden z nich se jim nepodařilo proměnit v gól a to bylo naše velké štěstí, protože hra se mohla zdramatizovat. Nutno ale říci, že my jsme mohli také vstřelit mnohem více gólů, ale i tak to byl velice podařený zápas. Zaslouženě si odvážíme 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Rovečné
M. Ondráček [-] - R. Doskočil [-] , J. Šenkýř [-] , M. Bartoň [-] , M. Hanuš [-] - T. Prudký [-] , P. Svoboda [-] , J. Fousek [-] , K. Jančík [-] - P. Žila [-] , M. Svoboda [-]

SK Rožná
J. Beran [-] - T. Klusák [-] , M. Pátek [-] , P. Kunc [-] , K. Beran [-] - P. Navrátil [-] , M. Navrátil [-] , J. Hanus [-] (46. M. Beno [-] ) , J. Kroupa [-] - J. Vyžrálek [-] , F. Humpolík [-]

ŽK: 15. P. Žila - 62. T. Sýkora .
Hráči zápasu: J. Vyžrálek .
Místo: Rovečné. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.