4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o první místo vyzněl pro Béčko Hamrů


Branky


0

Zápas mezi Hamry B a Sněžným byl soubojem o první místo v soutěži. Domácí nováček soutěže pokračuje ve výborných výkonech, což odneslo Sněžné čtyřmi brankami. Domácí tak vedou tabulku soutěže bez ztráty kytičky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Béčko Hamrů předvedlo půlhodinu snů

Sobotní zápas mezi Hamry B a Sněžným byl nečekaný souboj o první místo v tabulce. Od začátku zápasu nebylo o vypjaté situace nouze. Hned v první minutě se děly věci! Sněžné rozehrálo a ihned se snažilo nakopnout míč na rozběhnuté útočníky, ale domácí obrana byla připravena. Poté šli do protiútoku Kladiváři. Míč se dostal až na útočnou půlku Hamrů a tam jej převzal F. Chlubna,  který nacentroval  na volného M. Gregara,  který netradičně hlavou nekompromisně zakončil. Pak se hrál poměrně tvrdý fotbal  ( vše ve stylu fair-play), kde nikdo nechtěl dát nikomu nic zadarmo. Běžela 10. minuta zápasu, když se na polovině hřiště zmocnil míče domácí kapitán M. Petrík a poslal ho křižním pasem před branku. Na to zareagoval nejrychleji P. Vašek,  který prostřelil brankáře L. Štourače. Po obdržené brance přidalo Sněžné ještě více na obrátkách a tlačilo se do útoku. Snažili se střílet na domácí svatyni, jenže bez brankového efektu. Ani Kladiváři nebyli bez šancí. Po jednom z rohu nastřelil J. Sláma hlavou tyč. Skóre se měnilo v 29. minutě, kdy se dostal do brejku M. Gregar,  kterého zastavil za pomoci faulu M. Vašek v pokutovém území a kopala se penalta. Zodpovědnost  na sebe vzal M. Smejkal a jak bývá většinou zvykem, zkušeně proměnil. Hosté to ani po třetí brance nezabalili. Snažili se vstřelit branku. Po rohovém kopu ze 40. minuty se míč odrazil až na hranici šestnáctky, kde ho pěknou ranou napálil M. Dvořák, ale  jen do břevna Bencovy branky. Poločasový výsledek tak zněl 3:0.

Kladiváři navýšili skóre o jednu branku

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, snažili se nějak zvrátit výsledek, ale marně. Když už to vypadalo,  že se konečně dočkají branky, tak domácím pomohlo opět břevno. Kladiváři měli taky několik slibných příležitostí, jenže je nedokázali proměnit. Až v 82. minutě prodloužil dlouhé autové vhazování D. Hrstka a pro P. Danka nebyl problém vstřelit branku na konečných 4:0.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka, trenér Hamrů B: Za dnešní výkon si zaslouží pochvalu všichni od nosičů vody až po naše opory! Klobouček dolů.

TJ Sokol Sněžné
Ladislav Střešňák, trenér Sněžného: Domácí zaslouženě zvítězili, zápas rozhodli již v prvním poločase.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - J. Sláma [-] , F. Chlubna [-] , M. Petrik [-] , K. Suský [-] - J. Kolarik [-] (83. M. Poul [-] ) , P. Vašek [-] (70. A. Zátopek [-] ) , M. Černý [-] , M. Srnský [-] (81. Š. Vrša [-] ) - M. Gregar [-] (46. P. Danko [-] ) , M. Smejkal [-] (57. D. Hrstka [-] )

TJ Sokol Sněžné
L. Štourač [-] - L. Pondělíček [-] , M. Vašek [-] , M. Škapa [-] , M. Střešňák [-] - M. Dvořák [-] , P. Dobiáš [-] (80. T. Odehnal [-] ) , O. Forchtsam [-] , K. Štegner [-] - L. Tauber [-] , L. Střešňák [-] (46. J. Dufek [-] )

ŽK: 50. M. Petrik , 86. J. Sláma , 90. M. Černý - 29. M. Vašek .
Hráči zápasu: K. Suský , M. Petrik - L. Štourač .
Místo: Hamry nad Sázvou. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.