0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Sněžném se zrodila bezgólová remíza


Branky


0

Sněžné na svém hřišti poprvé zaváhalo a s rezervou Měřína si připsalo bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Dva hodně vzdálení soupeři se střetli v dalším kole III. třídy. Oba celky se momentálně pohybují ve vyšších vodách tabulky, kde by jistě také chtěli být i na konci. Od úvodního hvizdu bylo jasné, že se na mokrém terénu bude hrát fyzický fotbal, který příliš krásy nepobere. Obě mužstva se víceméně snažila rychle přecházet do útoků. K vidění bylo i velké množství standardních situací. Šancí na vstřelení branky na obou stranách moc nebylo, hosté převážně mířili mimo domácí svatyni. Domácí si vypracovávali příležitosti především v druhé polovině prvního dějství, ovšem na místě byl vždy pozorný Chvátal. Snůška přihlížejících diváků se ‘pronudila‘ prvním poločasem.

 

 

  

Chvátal podržel rezervu Měřína

Následující pětačtyřicetiminutovka přinášela již větší vzrušení na obou stranách. Hned pár minut po jejím začátku to z hranice pokutového území zkoušel razantně placírkou umístit Vokoun, ale brankář Sněžného byl pozorný a včas na svém místě. Na druhé straně se neujala jak střela Forchtsama ze střední vzdálenosti, tak pokus o strhnutí vedení z dílny Jana Buchty.  Jednou z největších šancí mače tak byla hlavička po rohovém kopu, kdy výborně kopnutý míč uklízel domácí záložník mezi tři tyče, ovšem zkušenostmi oplývající Chvátal byl razantně proti jakékoliv změně skóre. Lehce aktivnější domácí pak doplatili na špatnou koncovku ještě ve dvou případech. A jelikož ani fotbalisté z Měřína nepředvedli gólem zavánějící kombinaci s případnou střelou, rozešly se celky smírně bez branek.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sněžné
Ladislav Střešňák, trenér Sněžného: Po shrnutí obou poločasů říkám, že remíza je zasloužená. První poločas přinesl minimum šancí, ve druhém už se hrál atraktivnější fotbal, bohužel bez naší gólové tečky.

TJ Jiskra Měřín B
Stanislav Bartušek, trenér Měřína B: Byl to remízový zápas. Několikrát jsme se dostali do nadějných možností, ale koncovka nás zradila. Bod bereme.



Sestavy


TJ Sokol Sněžné
L. Štourač [-] - M. Vašek [-] , L. Střešňák [-] (54. P. Dobiáš [-] ) , L. Pondělíček [-] , M. Střešňák [-] - M. Dvořák [-] , J. Beneš [-] , J. Dufek [-] , K. Štegner [-] - O. Forchtsam [-] , J. Buchta [-]

TJ Jiskra Měřín B
J. Chvátal [-] - J. Necid [-] , T. Uchytil [-] , P. Král [-] (54. Š. Král [-] ) , M. Letmajer [-] - D. Horák [-] , F. Hlaváč [-] (80. D. Kolouch [-] ) , J. Vokoun [-] , O. Palík [-] - T. Bumbálek [-] , J. Krčál [-] (60. P. Pospíchal [-] )

ŽK: 17. J. Beneš , 59. J. Dufek , 64. M. Vašek , 64. M. Dvořák - 74. M. Letmajer .
Hráči zápasu: J. Beneš - D. Horák .
Místo: Sněžné. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Rotkovský Petr - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.