5:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 13:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramovská série skončila v Měříně debaklem


Branky


19. T. Hrad , 35. P. Kolouch , 44. T. Hrad , 56. T. Hrad , 71. J. Vokoun - 25. M. Dvořák
0

Jimramovská šňůra čtyř výher v řadě skončila na hřišti rezervy Měřína. Hosté z Jimramova si nakonec odvezli vysokou prohru 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vytvořili dvoubrankový náskok

Po sobotním obědě se hodinu po poledni servírovalo mezi rezervou Měřína a Jimramovem, v pořadí již šesté kolo III. třídy. Měřín chtěl na svém pažitu potvrdit stoprocentní bilanci z domácích utkání. Jimramov zase držel sérii čtyř vyhraných zápasů v řadě. V prvním kole podlehli jimramovští v Ujčově 0:5, od té doby se vezli na vítězné vlně. Do utkání vstoupili domácí více v pohybu a odměnou jim byla branka v 19. minutě utkání. To se po dlouhém autovém vhazování a prodloužení hlavou dostal k míči Tomáš Hrad a dorazil ho do sítě- 1:0. Po obdržené brance převzali iniciativu hosté a v 25. minutě se trefil krásnou střelou z pětadvaceti metrů nejlepší hráč hostí Martin Dvořák- 1:1. Od této chvíle již byli jednoznačně lepší domácí hráči. V 35. minutě přišla druhá radost domácího týmu. Střelou z velkého vápna poslal domácí do vedení - 2:1 Petr Kolouch. Těsně před odchodem do kabin se náskok domácích změnil na dvoubrankový. Hostující brankář Antonn Hlaváč špatně odkopl od brány a rázem šli tři hráči domácích na brankáře Antonína Hlaváče. Pospíchal posunul míč dopředu na Tomáše Hrada a ten  do prádné brány nezaváhal 3:1.

Tomáš Hrad dokončil hattrick

Do druhého poločasu měli opět lepší vstup hráči Měřína a v 56. minutě se dočkali další branky. Josef Vokoun poslal dlouhý balón za obranu, kde si seběhl Tomáš Hrad a své sólo zakončil brankou 4:1. Tím završil hattrick. Poté měl obrovské příležitosti Tomáš Bumbálek, ale pokaždé trefil do brankáře Hlaváče. Poslední branku vstřelili domácí po rohovém kopu Hrada. Míč propadl k velkému vápnu, kde se nejlépe orientoval Vokoun a střelou pod břevno navýšil vedení na 5:1. V 82. minutě mohl ještě zvýšit vedení Měřína Petr Pospíchal, ale jeho dělovku z otočky zastavilo jenom břevno jimramovské branky. Domácí tak i svůj letošní třetí zápas před vlastními fanoušky dovedli do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Stanislav Bartušek, trenér Měřína B: Naše hra byla velmi dobrá, kromě patnácti minut v prvním poločase. Za předvedený výkon musím hráčům poděkovat. Pokud bude naše hra takto pokračovat, budeme hrát o přední příčky.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský, trenér Jimramova: Dnes jsme podali špatný výkon. Navíc jsme vyrobili spoustu hrubých chyb a zaslouženě prohráli.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
J. Chvátal [-] - J. Vokoun [-] , J. Necid [-] , M. Hladík [-] (72. D. Kolouch [-] ) , T. Uchytil [-] (46. M. Kožený [-] ) - T. Bumbálek [-] , T. Hrad [-] , F. Hlaváč [-] (38. P. Pospíchal [-] ) , D. Horák [-] - P. Kolouch [-] (75. J. Krčál [-] ) , F. Panáček [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - M. Dvořák [-] , L. Buchta [-] , P. Sedlák [-] (69. M. Pavelka [-] ) , J. Štěrba [-] - J. Holeš [-] , L. Bednář [-] , P. Nykodým [-] , J. Buchta [-] - O. Černý [-] , P. Sedlák [-]

ŽK: 60. D. Horák - 53. M. Dvořák , 76. J. Buchta .
Hráči zápasu: T. Hrad - M. Dvořák .
Místo: Měřín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bula Nikola - Hruboš,Král.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.