2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sněžné se po domácí výhře posunulo na druhé místo


Branky


0

V souboji o čelo tabulky se nakonec lépe dařilo Sněžnému, které porazilo Rožnou 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sněžné vedlo o dvě branky

Potom, co do Sněžného přijela v týdnu pouť, dorazili při nedělním odpoledni také soupeři z Rožné. Jednalo se o utkání druhé nejnižší soutěže v České republice, ovšem mužstva se zase tak nízko v tabulce nepohybovala. Od začátku bylo k vidění hodně důrazu a fyzických soubojů. Sudí kouskoval hru, protože ať už na jedné či druhé straně se hrálo hodně do těla, někdy až přespříliš. Sněžné mělo tou dobou více ze hry, hosty zatlačilo na jejich polovinu. Jako první z toho mohl těžit kapitán Štegner, ale po samostatném nájezdu nedokázal usměrnit balón až do branky, protože z čáry jej vykopával obětavý Kunc. Další nájezd, tentokrát v podání vystřídavšího Taubera, poslal útočník těsně nad svatyni. Až do třetice se domácí mohli radovat. Buchta se prodral s míčem přes tři protihráče do vápna, stihl kulatý nesmysl posunout do kraje a František Karmazín křížnou střelou nedal brankáři sebemenší šanci. Jednalo se o vyústění stupňujícího se tlaku. Fotbalisté od řek Nedvědičky a Rožínky neměli žádný náznak skórování, kromě pár standardních situací. A proto do konce první části mače udeřili znovu hráči v bílých dresech. Po centru z pravé strany se jako první zorientoval Štegner, který ještě nedokázal prostřelit gólmana Berana, ovšem dorážku již zvládl Jan Buchta a na světě bylo dvoubrankové vedení.

 

 

 

 

Hosté již vyrovnat nestihli

Druhá půle začala vlažně, kluby ještě byly hlavami v kabině. Nicméně svěřenci kapitána Karla Berana přecházeli více a více do ofenzívy. Najednou jich bylo chvilkami plné hřiště, výborně využívali rychlých rozehrávek. Po jedno ze závarů se dokonce kopala penalta.  S její exekucí si gólman Beneš sice napoprvé poradil, avšak na dorážku z druhé vlny byl již krátký, Vyžrálek korigoval skóre střelou o tyč. A i poté se tlačilo prohrávající mužstvo do zakončení, domácí zase hráli na brejky. Mezitím se také přiostřilo na place, rozhodčí se nechal strhnout a trochu začal zmatkovat, což nebylo dobré pro další vývoj. A jak to tak bývá, když jednou poškodíte tyhle a podruhé zase protihráče, nikdy to nebude dělat dobrotu. Ostřejších zákroků přibývalo, fotbalový Bůh ovšem plakal. Nic pohledného se nerodilo, diváci viděli spíše pokusy ze střední vzdálenosti, případně pokusy o jakousi příležitost zastavily praporky pomezních asistentů. A když sudí Dítě zapískal konec bouřlivého střetnutí, mohli ze sněženští radovat z výhry na domácím svatostánku v poměru 2:1

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sněžné
Ladislav Střešňák, trenér Sněžného: Po vypjatém a fyzickém utkání, kde jsme měli o trochu navrch, jsme nakonec zvítězili týmovou hrou.

SK Rožná
Dušan Novotný, trenér Rožné: K tomuto zápasu se dá říct jen to, že fotbal se na tak hrozném hřišti hrát nedá ! Tam, kdyby to zaorali tak udělají mnohem lépe. Přeji jim ať postoupí nebo sestoupí a my už tam nebudeme muset jet. Jinak domácí byli lepší v první půli a my zase v té druhé. Zápas byl hodně tvrdý především ze strany domácích, protože na tak otřesném hřišti se fotbal hrát nedá. Remíza by zápasu slušela.



Sestavy


TJ Sokol Sněžné
J. Beneš [-] - M. Střešňák [-] (17. L. Tauber [-] ) , M. Vašek [-] , L. Štourač [-] , M. Škapa [-] - M. Dvořák [-] , F. Karmazín [-] (59. P. Dobiáš [-] ) , L. Pondělíček [-] , K. Štegner [-] - O. Forchtsam [-] (88. T. Odehnal [-] ) , J. Buchta [-] (83. J. Dufek [-] )

SK Rožná
J. Beran [-] - P. Navrátil [-] (60. M. Beno [-] ) , K. Beran [-] , P. Kunc [-] (77. T. Klusák [-] ) , J. Vyžrálek [-] - J. Kroupa [-] , M. Navrátil [-] , J. Hanus [-] (46. R. Hájek [-] ) , F. Humpolík [-] - V. Štěrba [-] , A. Korbička [-]

ŽK: 21. J. Buchta , 54. M. Dvořák - 49. K. Beran , 58. R. Hájek .
Hráči zápasu: M. Vašek , O. Forchtsam - K. Beran , J. Beran , P. Kunc .
Místo: Sněžné. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Dítě Radek - Dobiáš,Hanus.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.