Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká výhra Rožné


0

Rožná si s chutí zastřílela a nadělila Béčku Měřína pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoká první půle přinesla pět branek

Zápas začal ve velkém tempu, protože už v 5. minutě to mohlo být 2:2.  Domácí se mohli dostat do vedení z rychlého brejku, ale Jiřího Vyžrálka vychytal hostující gólman Jan Chvátal. Hosté mohli také velice brzy otevřít skóre, ale z velkého přečíslení 4 na 1 trestuhodně přestřelili bránu. V 10. minutě to mohlo být 4:4, ale šance buď skončily mimo bránu nebo zachytali skvěle oba gólmani. První, kdo otevřel skóre, byl hostující tým. Po nedorozumění na levé straně vznikl brejk, už to vypadalo, že vše zachrání Radek Hájek, ale k míči se dostal opět hráč Měřína a nacentroval před bránu. Míč prolétl vápnem na Stanislava Bartuška, nabíhajícího z pravé strany a pro toho už nebylo těžké dopravit míč do odkryté brány. Domácím to v obranné činnosti moc nešlo, protože kupili často chyby, když si dávali před sebou přednosti. Hráči Rožné srovnali stav na 1:1 v 33. minutě, kdy Marek Navrátil poslal míč po lajně Jiřímu Vyžrálkovi a ten přesným centrem našel Filipa Humpolíka. Filip Humpolík přesnou hlavičkou do protipohybu brankáře Chvátala otevřel střelecký účet na straně domácích. V první půli musel kvůli zranění vystřídat Adam Korbička a nahradil ho Tomáš Klusák. O chvíli později házeli domácí aut, kterého se chopil Jiří Kroupa a hodil míč do vápna. Tam hráč hostí nechtěně prodloužil míč, který se dostal až na nabíhajícího Marka Navrátila a ten trefil skákající míč pod břevno. Hosté srovnali po centru z přímého kopu. Míč nacentrovali šikovně na svého hráče a ten hlavičkoval na bránu. Hlavičku stihl Jindra se štěstím vyrazit, ale bohužel ho vyrazil přímo na dobíhajícího Petra Pospíchala, který srovnal stav na 2:2. Tento gól padl ve 44. minutě a už to vypadalo, že se půjde do kabin za vyrovnaného stavu. Jenže domácí stihli za uběhlou minutu vstřelit gól. Marek Navrátil potáhl míč do středu a přihrál do boku Jiřímu Vyžrálkovi a ten už se nemýlil a střelou k tyčce rozvlnil síť. Tento gól padl ve 45. minutě, což bylo za pět minut dvanáct. V první půli skvěle chytali oba gólmani a jen díky nim nebylo skóre vyšší. 

Druhý poločas rozhodli domácí dvěma góly

 Domácím se ve druhé půli podařilo navýšit skóre díky správně nařízené penaltě po faulu na Marka Bena. Sám faulovaný hráč se postavil k pokutovému kopu, a i když gólman Chvátal vystihl směr střely, tak ji stejně nedokázal chytit. Poslední zápis do listiny střelců provedl Jiří Vyžrálek, ke kterému se dostala nepovedená střela Jana Hanuse. Jiří Vyžrálek opět povedenou střelou k tyčce navýšil skóre na konečných 5:2 pro domácí.  Ve druhé půli už nebyl tak pohledný fotbal a spíše se míče nakopávaly místo toho, aby se hrálo po zemi. A to především po vystřídání Jana Hanuse, který skvěle tvořil hru a udával tempo hry. Hosté ve druhé půli mohli  zkorigovat  výsledek, ale nedokázali překonat skvěle chytajícího Jindru Berana. Šancí měli opravdu hodně, ale Jindra Beran opět domácí podržel, tak jako v předchozích zápasech. Poslední změnu skóre byla na straně Rožné. Domácí vhazovali aut, konkrétně Pavel Kunc, který ho hodil na nohu Markovi Navrátilovi. Ten se napřáhl z dálky a jeho střela skončila na břevně hostujícího gólmana. Hosté také hodně hrozili z dlouhých autů, které produkoval především Antonín Panáček. Jak už bylo zmíněno, druhý poločas ztratil na kráse, ale šancí bylo dost pro oba týmy. Výhra domácích je ale plně zasloužená.  



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Dušan Novotný, trenér Rožné: Od začátku jsme byli lepším týmem. Po naší chybě jsme inkasovali branku, na kterou jsme vzápětí reagovali naším gólem. Zákroky obou brankářů byly vynikající a velké množství šancí tak bylo nevyužito. Štěstí se přiklonilo na naší stranu a soupeře jsme rozstříleli 5:2.

TJ Jiskra Měřín B
Stanislav Bartušek, trenér Rožné: Zápas zaslouženě vyhráli hráči Rožné. My jsme nevyužili množství šancí, které jsme se vypracovali, a proto body zůstaly v Rožné.



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - M. Navrátil [-] , J. Vyžrálek [-] , P. Kunc [-] , K. Beran [-] - A. Korbička [-] (31. T. Klusák [-] ) , F. Humpolík [-] , J. Kroupa [-] , J. Hanus [-] (58. P. Navrátil [-] ) - R. Hájek [-] , M. Beno [-] (73. T. Sýkora [-] )

TJ Jiskra Měřín B
J. Chvátal [-] - J. Kučera [-] (69. J. Šašek [-] ) , D. Kolouch [-] , P. Chaloupka [-] , M. Letmajer [-] - S. Bartušek [-] (81. T. Hruboš [-] ) , D. Horák [-] , P. Pospíchal [-] , J. Krčál [-] - T. Bumbálek [-] , F. Panáček [-]

ŽK: 17. P. Chaloupka , 89. J. Krčál .
Hráči zápasu: J. Beran - J. Chvátal .
Místo: Rožná. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Čech Miloš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.