Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední rezerva Křižanova porazila vedoucí Hamry B


Branky


0

Domácí fotbalisté Křižanova B poprvé v sezóně vyhráli, vedoucí Hamry B si připsaly druhou prohru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili v první půli tři branky

Do zápasu prvního s posledním vstoupily lépe Hamry a po nepovedeném centru a zaváhání domácího gólmana Jakuba Stupky se již ve 4. minutě radovali z gólu, který vstřelil Filip Řebík. To domácí nakoplo a ve 20. minutě po přihrávce za obranu se prosadil v tváři tvář proti gólmanovi Jaroslav Kolouch. Netrvalo dlouho a po chybě v hostující obraně se dostal k balónu Kolouch, udělal obránci kličku a předložil balón před prázdnou bránu Marku Částkovi, kterého obránce fauloval a kopala se penalta. Tu s přehledem proměnil Martin Burian střelou pod břevno. V 33. minutě získal na půlce Martin Burian balón, obešel dva hráče a parádní ranou z 30 metrů zavěsil k tyči. Domácí tak šli do šaten se zaslouženým dvoubrankovým vedením.

Smejkal neproměněnou penaltou odmítl bod

Do druhé půle domácí vstoupili aktivně a v 51. minutě se prosadil pěknou střelou přes obránce z 25 metrů Pavel Kaštan. Už to vypadalo na pohodlnou výhru domácích, ale dvě standardní situace zdramatizovaly utkání. Nejprve se v 58. minutě prosadil po centru z pravé strany Jiří Sláma a o deset minut později zužitkoval tentokrát centr z levé strany Michal Srnský. Za stavu 4:3 pro domácí se v 78. minutě po nedorozumění v domácí obraně kopala penalta, kterou ale hostující hráč Miloš Smejkal poslal půl metru vedle branky. Nakonec se tedy po závěrečném hvizdu rozhodčího Hromádky radovali domácí hráči z první výhry v této sezóně. Křižanovská rezerva se tak vyhoupla na dvanácté místo v tabulce, ale spodek tabulky je od devátého místa hodně vyrovnaný.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Petr Hladík, trenér Křižanova B: V prvním poločase jsme soupeře po obdržené brance přehrávali. Na začátku druhého poločasu jsme šli do vedení 4:1, ale naší nezkušeností jsme soupeře nechali snížit až na 4:3 a nechali se zatlačit. To vyústilo v pokutový kop, který naštěstí hosté neproměnili. My se tak můžeme radovat z první výhry v sezóně.

FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka, trenér Hamrů B: První poločas byl lepší Křižanov a po našich hrubých chybách v obraně zaslouženě vedl 3 : 1. Druhý poločas jsme měli mírně navrch my. Hlavně když soupeř znervózněl po gólu na 2 : 4, potom to bylo vabank. Jenže když nedáme ani penaltu, tak si nezasloužíme ani ten bod.



Sestavy


SK FC Křižanov B
J. Stupka [-] - J. Klobása [-] , M. Burian [-] , J. Uhlíř ml. [-] , O. Hlushchenko [-] - J. Kolouch [-] , M. Vítek [-] , J. Pavlík [-] (87. J. Uhlíř st. [-] ) , P. Kaštan [-] - M. Částek [-] (46. M. Král [-] ) , R. Navrátil [-]

FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - F. Řebík [-] , J. Sláma [-] , F. Chlubna [-] (77. P. Neubauer [-] ) , M. Petrik [-] - J. Kolarik [-] , A. Zátopek [-] (46. M. Srnský [-] ) , Š. Vrša [-] , L. Sýs [-] - M. Gregar [-] , M. Smejkal [-] (80. M. Poul [-] )

ŽK: 39. M. Vítek - 65. M. Srnský .
Hráči zápasu: M. Burian .
Místo: Křižanov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hromádka Miroslav - Klobása, Pinkava.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.