Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šestibranková úroda v Rožné přinesla remízu


Branky


0

V souboji mezi Rožnou a Ujčovem viděli domácí diváci šest branek a nakonec si oba celky rozdělily po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná vedla o branku

Začátek zápasu byl vyrovnaný a šance byly na obou stranách. Ale první kdo otevřel skóre, byli domácí hráči. Radek Hájek poslal přihrávku mezi obránci, kterou lehce tečoval hostující bek. Přihrávka se štěstím doputovala k Jiřímu Vyžrálkovi a ten tváří v tvář gólmanovi Františkovi Burešovi šanci proměnil. V první půli byli lepším týmem domácí a vytvářeli si šance, které ale neproměnili. Hodně střel skončilo těsně vedle tyče, nebo je Bureš chytil. Domácí kopali nařízenou penaltu po údajné ruce ve vápně. K penaltě se postavil Adam Korbička a schválně kopl penaltu vedle, protože ta ruka ve vápně vážně nebyla. Na obranu rozhodčího ale musíme říci, že z našeho pohledu to také vypadalo jako ruka. Domácí měli velkou šanci, kdy Jan Hanus přihrával mezi obránci na rozběhnutého Adama Korbičku a ten bohužel nastřelil jen tyč. Míč se odrazil zpět do vápna, ke kterému se dostal Jiří Kroupa a ten míč vystřelil na bránu. Bohužel trefil Marka Bena, a tak míč skončil v zámezí. Hostům se ale v první půli podařilo vyrovnat, když zrovna běžela 31. minuta skóroval Jan Hanák. Domácí zabrali a do půle si vzali vedení na svoji stranu. O vedoucí branku se postaral Jiří Kroupa, který prošel mezi třemi obránci a prostřelil gólmana. 

Domácí na poslední chvíli vyrovnali

 Druhý poločas byl přesně opačný jak ten první. Ve druhém poločase byli mnohem lepší hosté a po několika šancích se jim podařilo vyrovnat v 72. minutě Přemyslem Rybou. Domácí měli také velkou šanci, kdy Marek Beno udělal kličku do středu hřiště a pálil sám na gólmana, bohužel, trefil Jiřího Vyžrálka, a tak gól z této šance nepadl. Hosté měli velkou šanci, ale trestuhodně přestřelili prázdnou branku z malého vápna. Domácí se dostali do šance, když Petr Navrátil přihrával míč Jiřímu Kroupovi, ale Kroupova střela letěla kousek od levé tyče. Domácí se dostávali do šancí sporadicky, a tak další gól přidali hosté v 79. minutě Jakubem Sedlerem. Velké problémy domácím obráncům dělali hlavně dva hráči a to Přemysl Ryba a Jiří Hanák. Domácím se ale podařilo ke konci zápasu vyrovnat, padající střelou pod břevno, kterou vyslal Marek Navrátil. Do konce zápasu už nikdo branku nevsítil, a tak konec zápasu skončil 3:3. Remíza je spravedlivá, protože v každém poločase byl lepší jeden tým.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Jan Hanus, hráč Rožné: Po vyrovnaném začátku jsme se dostali do vedení. Po několika našich neproměněných šancích soupeř vyrovnal, ale v zápětí jsme se dostali opět do vedení. Za stavu 2:1 skončil poločas. V druhém poločase nás soupeř přitlačil a zaslouženě vyrovnal. Pak se dostal do vedení a nám se podařilo ke konci vyrovnat. Remíza byla zasloužená.

SK Ujčov
Oskar Jančík, trenér Ujčova: Domácí nás v první půli jasně přehrávali a zaslouženě vedli, druhá půlka patřila naopak nám a o vítězství jsme přišli 4 minuty před koncem. Remíza je naprosto zasloužená a my jsme spokojeni, z Rožné se moc body nevozí. Ještě bych chtěl poděkovat domácím hráčům za fair play gesto, které předvedli po chybně nařízené penaltě, kterou sudí nařídil po mém kontaktu s balónem ve vápně. Sudí neviděl, že jsem míč odehrál tělem a pískl ruku. Jsem rád, že čestné chování není jen pojmem z historie.



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - K. Beran [-] , M. Navrátil [-] , P. Kunc [-] (84. T. Klusák [-] ) , J. Vyžrálek [-] - J. Kroupa [-] , F. Humpolík [-] , A. Korbička [-] , J. Hanus [-] (46. P. Navrátil [-] ) - R. Hájek [-] , M. Beno [-]

SK Ujčov
F. Bureš [-] - P. Němec [-] , Z. Mitáš [-] , O. Jančík [-] , J. Hlaváček [-] (61. P. Mareš [-] ) - P. Rotkovský [-] (71. M. Matonoha [-] ) , J. Sedler [-] , P. Mitáš [-] , M. Dvořáček [-] - P. Ryba [-] , J. Hanák [-]

ŽK: 49. K. Beran - 20. O. Jančík , 35. J. Sedler .
Hráči zápasu: J. Kroupa - J. Sedler .
Místo: Rožná. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Žanda Milan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.