Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov otočil před rekordní návštěvou 400 diváků zápas s Hamry a připsal si povedený start do sezóny


Branky


0

V posledních dvaceti minutách se rozhodovalo o osudu utkání, v němž domácí Bohdalov porazil jednoho s favoritů soutěže, tým Hamrů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorizované Hamry šly v prvním poločase do vedení

V pouťovém utkání, které se hrálo za obrovského vedra, přilákalo do Bohdalova rekordní návštěvu 400 diváků. Hamry přijely potvrdit roli jednoho z favoritů tohoto ročníku Okresního přeboru. Od začátku se hrál výborný fotbal a byli to právě kladiváři z Hamrů, kteří se v 11. minutě ujali vedení. Vojta Zedníček rozehrál rohový kop a Ondřej Štěpán poslal hosty do vedení 0:1. Hamry nadále pokračovaly v aktivním pojetí hry a v 36. minutě po nepřehledné situaci před brankou nastřelily břevno branky. Domácí Bohdalov se dostal ke slovu až těsně před koncem prvního poločasu. Jakub Šimek šel sám na brankáře Tomáše Pinkavu, ale bohužel ho jen nastřelil. Do šaten proto odcházely se zaslouženým vedením 0:1 hostující Hamry.

Střídající Patrik Romančák pomohl dvěma brankami otočit zápas ve druhém poločase

Druhý poločas začal opatrně z obou stran a prvních dvacet minut se odehrávalo převážně mezi oběma šestnáctkami. Až přišla 65. minuta utkání a rohový kop domácích. Jeho exekuce se ujal Petr Jaroš, který našel hlavu Pavla Jaroše a bylo vyrovnáno 1:1. V 76. minutě si domácí diváci mohli zakřičet podruhé gól. Střídající Patrik Romančák dostal míč na hranici velkého vápna, připravil si ho ke střele a neomylně zavěsil 2:1. Hostující Hamry musely poté otevřít hru a hnaly se za vyrovnáním. Domácí dostávali prostor k brejkům a jeden z nich málem v 79. minutě zužitkoval Aleš Neuman. Utekl hostujícím obráncům, ale jeho střela šla jen těsně vedle branky Tomáše Pinkavy. V té době již domácí svého soupeře jasně přehrávali a ten začal fyzicky odpadat. Definitivní výsledek zápasu stanovila 86. minuta, kdy se po hlavičkovém biliáru dostal míč opět až k Patriku Romančákovi. Ten asi z deseti metrů přeloboval brankáře hostů Tomáše Pinkavu a svým druhým gólem v zápase stanovil konečný výsledek utkání na 3:1 pro domácí Bohdalov.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal, trenér Bohdalova: Byli jsme lepší v osobních soubojích . Hosté ve druhém poločase odpadali fyzicky a my jsme otočili výsledek třemi brankami.

FC Hamry nad Sázavou
Michal Peterka, vedoucí mužstva Hamrů: Dnešní zápas rozhodlo větší nasazení a agresivita domácích v osobních soubojích, které ve druhém poločase otočili domácí fotbalisté třemi brankami.



Sestavy


Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - D. Křesťan [-] (66. J. Wasserbauer [-] ) , R. Henzl [-] (52. P. Romančák [-] ) , J. Šimek [-] , P. Jaroš [-] (87. L. Novotný [-] ) , P. Jaroš [-] , A. Neuman [-] , T. Klimeš [-] , R. Chytal [-] , Z. Novotný [-] , O. Chalupa [-]

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - P. Neubauer [-] , F. Kotík [-] , P. Vašek [-] , J. Sláma [-] (79. M. Landsman [-] ) , F. Navrátil [-] (78. L. Sýs [-] ) - J. Zeman [-] (66. A. Šabart [-] ) , D. Havlík [-] , P. Novotný [-] , V. Zedníček [-] - O. Štěpán [-]

ŽK: 41. P. Jaroš , 55. P. Romančák , 90. T. Klimeš - 23. O. Štěpán , 52. J. Zeman , 90. V. Zedníček .
Hráči zápasu: O. Chalupa - T. Pinkava .
Místo: Bohdalov. Počet diváků: 400. Rozhodčí: SEDLÁŘ Filip - SKRYJA Stanislav, ŽILKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.