2:1
(2:0)
59. P. Dvořák (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry vybojovaly první tři body v soutěži


Branky


34. D. Havlík , 45. V. Zedníček - 59. P. Dvořák (p.)
0

Utkání dvou týmů, která v prvním podzimním kole svá utkání prohrála, nakonec dopadlo lépe pro domácí kladiváře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominik Havlík otevřel patičkou skóre utkání

Utkání začali aktivněji hosté z Bobrové a hned z prvního útoku si vykoledovali faul před pokutovým územím. K míči se postavil kapitán hostů Petr Dvořák, ale jeho střela letěla vysoko nad. V 9. minutě se dostali ke slovu domácí kladiváři. Hosté ztratili na polovině hřiště míč. Po rychlé akci po levém křídle putoval míč z kopačky Františka Kotíka na nabíhajícího Petra Vaška a jeho střílenou přihrávku jen těsně minul Vojtěch Zedníček. V 15. minutě přišla další ztáta hostů, tentokrát na pravé straně hřiště. Pavel Novotný vybídl výbornou přihrávkou Dominika Havlíka, ale ten svůj samostatný únik zakončil jen do rukavic připraveného Tomáše Uhlíře. Hrálo se dále velmi rušné utkání. V 16. minutě kopali domácí roh Pavel Novotný posadil míč na hlavu Martinu Landsmanovi, který z malého vápna těsně přestřelil. Hned z protiútoku se dostali do šance také hosté. Michal Hájek šel z pravé strany sám na Tomáše Pinkavu, kterého i přehodil, ale míč minul asi o půl metru tyč jeho branky. Ve 20. minutě měli možnost zahrávat roh také hosté. Jiří Svoboda se dostal na penaltě sám k míči, ale hlavou jen vyprášil Pinkavovi rukavice. V 34. minutě přišel faul na Martina Landsmana těsně za hranicí šestnáctky. K míči se postavil Vojtěch Zedníček a jeho střelu do šibenice Tomáš Uhlíř jen s námahou vytáhl z šibenice na roh. Rozehraný roh poslal Zedníček přímo na Dominika Havlíka, který patičkou otevřel skóre 1:0. Do kabin mohly jít nakonec spokojenější Hamry. Ve druhé nastavené minutě po rohovém kopu promáchl na malém vápně Martin Kratochvíl a pro kanonýra Hamrů Vojtěcha Zedníčka již nebyl problém poklidit míč do brány 2:0.

Bobrová snížila z penalty

Druhý poločas začali aktivněji hosté. Po dlouhém míči do šestnáctky se srazil Tomáš Pinkava se svým spoluhráčem a před Jiřím Svobodou zívala prázdná brána. Jeho hlavička jen těsně minula tyč branky.  V 54. minutě zatáhl míč aktivně hrající Dominik Havlík a jeho centr z levé strany zakončoval Štěpán Vrša těsně vedle branky. V 59. minutě přišla gólová radost hostů z Bobrové. Po rohovém kopu přišla po hlavičce Jaroslava Trnky nastřelená tyč a po velkém závaru byl po faulu odpískán rozhodčím Miroslavem Hromádkou pokutový kop. K němu se postavil kapitán Bobrové Petr Dvořák a poslal přesnou střelou k tyči hosty do hry 2:1. Poté se hrálo převážně ve středu pole a kombinace hodně komplikoval tvrdý terén hřiště. V 75. minutě opět zakombinoval Zedníček s Havlíkem, ale tvrdou střelu doprostřed brány vyškrábl Tomáš Uhlíř na roh. V 79. minutě napřáhl z dvaceti metrů Jaroslav Trnka, ale jeho pěkná střela skončila jen těsně vedle. Z protiútoku opět velice pěkně na pravé straně zakombinovali Pavel Novotný s nejlepším hráčem domácích Dominikem Havlíkem, ale střílená přihrávka která směrovala na Petra Vaška jen proletěla malým vápnem. Poslední pěknou akci v utkání předvedl v 88. minutě Vojtěch Zedníček, který se proháčkoval až k lajně a jeho zpětnou přihrávku zablokovali po střele Jana Zemana hostující obránci. Závěrečné minuty domácí zkušeně rozdrobili, a proto se po závěrečném hvizdu rozhodčího Hromádky mohlo sto diváků radovat z prvních tří bodů v nové sezóně.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Nikola Bula, vedoucí týmu Hamrů: Vyrovnanou partii plnou soubojů ovlivnil hodně špatný terén a my jsme byli nakonec šťastnější v koncovce. Standartní situace hodně nacvičujeme a padly z nich vlastně obě naše branky.

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček, vedoucí týmu Bobrové: Nastoupili jsme bez několika hráčů. Vyrovnané utkání rozhodl větší důraz domácích fotbalistů. Při obou brankách rozhodla jejich větší pohotovost v pokutovém území.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - M. Landsman [-] , F. Kotík [-] , F. Navrátil [-] , P. Neubauer [-] (28. Š. Vrša [-] ) - J. Zeman [-] (90. P. Danko [-] ) , P. Vašek [-] , V. Zedníček [-] , P. Novotný [-] , A. Šabart [-] - D. Havlík [-]

TJ Sokol Bobrová
T. Uhlíř [-] - J. Trnka [-] , M. Kratochvíl [-] , D. Roháček [-] , R. Kratochvíl [-] (58. J. Stupka [-] ) - V. Křepela [-] , T. Hrbek [-] (79. L. Kratochvíl [-] ) , P. Dvořák [-] - M. Hájek [-] , J. Svoboda [-] , M. Mašek [-] (81. M. Srnský [-] )

ŽK: 49. F. Kotík - 68. J. Trnka .
Hráči zápasu: D. Havlík - M. Mašek .
Místo: Hamry nad Sázvou. Počet diváků: 100. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - KÖNIG Miroslav, ROTKOVSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.