4:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov zásluhou hattricku Aleše Neumana porazil Počítky


Branky


10. A. Neuman , 40. R. Chytal , 68. A. Neuman , 90. A. Neuman - 63. P. Kříž , 70. F. Toman
0

Domácí Bohdalov ani ve svém druhém domácím zápase nezaváhal a připsal si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalov dvakrát skóroval

Utkání ovlivnil silný vítr. Domácí v 1. poločase nastoupili na hosty a už v 9.minutě se ujali vedení po rychlém protiútoku, kdy po přihrávce Petra Jaroše se Aleš Neuman dostal před brankaře Martinčiče a prostřelil ho. V té době měli domácí více ze hry a nepustili hosty do velkého vápna. Poté převzali iniciativu hosté a od 20. minuty měli míč pod kontrolou, ale domácí obranu nepřehráli. Ve 25. minutě domácí obrana odvracela závar střel hostujících útočníků, kdy třikrát byli těmito střelami obránci nastřeleni. Střelu Kříže, Velín vyrazil na roh. Domácí hrozili z rychlých protiútoků, ale střely Šimka a Křesťana, brankař hostí vychytal. Domácí ke konci poločasu v 39. minutě zvýšili svůj náskok střelou Chytala, po odraženém míči po zahraném rohu z voleje k tyči. 

Aleš Neuman završil hattrick v poslední minutě

Do druhého poločasu vstupovali domácí s cílem nedostat branku a udržet si vedení. To se jim bohužel nepodařilo, když za sporný faul ve vápně byla odpískán v 63. minutě pokutový kop, který Kříž bezproblému proměnil. Domácí opět přidali a především Neuman hrozil z pravé strany rychlými protiútoky a podařilo se mu v 69. minutě zvýšit střelou k tyči na 3 :1. Hosté vzápětí  opět snížili, kdy Kříž vybídl skvělou přihrávkou Františka Tomana a ten do protipohybu nedal Velínovi šanci. Poté to už byl pouze boj o prostor, hosté se snažili vyrovnat a dali veškeré síly do útoku a tím nechali prostor pro rychlé protiútoky domácích. V 90. minutě opět utekl Neuman a po přihrávce Křesťana završil hattrick.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal, trenér Bohdalova: Do utkání jsme šli s cílem zisk tří bodu a vstřelit rychlý gól , který by nás uklidnil. Což se nám podařilo, ale tento gól nás bohužel ukolébal a hosté převzali iniciativu. Naštěstí se nám podařilo ke konci poločasu přidat druhý gól a do šaten jsme odcházeli spokojeni. Začátek druhého poločasu jsme nezachytili a hosté s pokutového kopu snížili. Nedařilo se nám proměňovat stoprocentní šance a hosté byli blízko k vyrovnání. Naštěstí se nám podařilo vstřelit třetí branku, hosté sice vzápětí snížili, ale poslední slovo měl Aleš Neuman, který rozhodl o výsledku utkání.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček, trenér Počítek: První poločas byli domácí lepší. Druhý poločas se vyrovnal. Škoda, že po snížení na 2 :1 jsme hned dostali 3 gól. Za druhý poločas jsme si zasloužili aspoň bod.



Sestavy


Sokol Bohdalov
R. Velín [-] - D. Křesťan [-] , J. Šimek [-] , L. Hanych [-] (76. B. Křesťan [-] ) , P. Jaroš [-] , P. Jaroš [-] , A. Neuman [-] , T. Klimeš [-] , R. Chytal [-] , Z. Novotný [-] , O. Chalupa [-] (74. V. Pokorný [-] )

SK Transformátor Počítky
M. Martinčič [-] - F. Toman [-] , L. Sláma [-] , D. Odehnal [-] (80. M. Benc [-] ) , O. Toman [-] , T. Straka [-] - O. Zajíček [-] (72. P. Hájek [-] ) , R. Schneider [-] , A. Kment [-] - R. Halámka [-] (46. Z. Pestr [-] ) , P. Kříž [-]

ŽK: 61. P. Jaroš - 51. T. Straka .
Hráči zápasu: A. Neuman , D. Křesťan - P. Kříž .
Místo: Bohdalov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - TOMANDLOVÁ Karolína, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.