Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry udolaly Rozsochy


Branky


0

V souboji dvou celků ze špice tabulky byly úspěšnější Hamry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Utkání dvou celků, které budou v Okresním přeboru určitě míchat postupovými kartami, začal lépe pro domácí Kladiváře. Ve 2. minutě po rychlé akci po levé straně hřiště našel Zedníček Danka, který sám před vybíhajícím Juračkou dloubl míč, který šel ale těsně vedle jeho tyče. Poté se čtvrthodiny odehrávala hra ve středu pole. K první vážnější akci se hosté dostali z přímého volného kopu asi ve 20. minutě utkání. Dvacet metrů od branky Pinkavi si míč postavil Jaroslav Kalvoda, ale mířil z výhodné pozice vysoko nad. Ve 24. minutě přišla rychlá akce hostí po levé straně hřiště. Ivoš Šťastný našel napravo nabíhajícího Petra Bureše, který v pokutovém území zachoval chladnou hlavu a křižnou střelou poslal Rozsochy do vedení. Hamry se po obdržené brance vrhly do útoku a z následující akce měl velikou šanci Zedníček. Z malého vápna ale jen nastřelil nohu obránce hostí, stojícího těsně před brankovou čárou. V 33. minutě házeli domácí dlouhý aut, který vypadl Juračkovi z rukou a po faulu se kopala penalta. K té se postavil Jiří Zábranský a nedal Juračkovi šanci - 1:1. Do konce poločasu stála již za zmínku jen nebezpečná střela Petra Bureše, která šla z levé části pokutového území těsně vedle Pinkavovi brány.

Druhá penalta v zápase rozhodla

Do druhé poloviny zápasu vstoupili lépe domácí. Ve 47. minutě po rohovém kopu měl obrovskou šanci Danko, ale z malého vápna hlavou nedal. V 50. minutě to byl opět Danko, tentokrát v roli nahrávače. Pěkně našel v pokutovém území Zedníčka. S jeho střelou si však poradil Juračka a vytěsnil ji na rohový kop. Narůstající aktivita domácích vyvrcholila v 54. minutě, kdy po faulu Neboly odpískal rozhodčí Jaroslav Šoustar druhý pokutový kop v zápase. K němu se postavil podruhé  Jiří Zábranský a opět poslal míč na levou stranu branky. Hosté se po obdržené brance hnali za vyrovnáním. V 65. minutě pálil z levé strany Bureš, ale parádní zákrok vytáhl Pinkava a jeho střelu vyrazil na roh. V další části utkání byla viděna spíše nervózní hra ze strany obou mužstev. Rozsochy se spíše uchylovaly k nakopávání míčů. Více vzruchu přinesly až poslední minuty utkání. V 85. minutě po jednom z brejků domácích přihrál Kotík střídajícímu Sýsovi, jenž ve výhodné pozici střílel jen těsně vedle. Vzápětí po akci Rozsoch přišla po faulu domácích výhodná standartní situace. K míči se postavil Lukáš Andrejs, ale střela asi z 18 metrů šla pánu bohu do oken. Přímé kopy se hostům z Rozsoch v tomto zápase opravdu nedařily. Hřebíček do rakve hostí tak zasadil v 88. minutě Dominik Havlík, který po brejkové situaci postupoval sám na brankáře Juračku, kterému nasadil hokejový blafák a zápas rozhodl.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Vojtěch Zedníček, trenér Hamrů: Zápas jsme nakonec zvládli. Zábranský proměnil dvě penalty a pak jsme si zápas sami zkušeně pohlídali a uhráli.

TJ Rozsochy
Bohumil Prášil, trenér Rozsoch: K utkání se nechceme vyjadřovat.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - P. Neubauer [-] , I. Sojma [-] , M. Landsman [-] (67. F. Navrátil [-] ) , A. Šabart [-] - V. Zedníček [-] (80. F. Řebík [-] ) , D. Havlík [-] , J. Zeman [-] , F. Kotík [-] , J. Zábranský [-] - P. Danko [-] (55. L. Sýs [-] )

TJ Rozsochy
M. Juračka [-] - M. Šafránek [-] , P. Bureš [-] (80. J. Holý [-] ) , I. Šťastný [-] , J. Kalvoda [-] , L. Andrejs [-] , J. Smolka [-] (55. F. Cacek [-] ) , J. Nebola [-] (71. B. Pazdera [-] ) , E. Šibor [-] , L. Gál [-] , J. Zítka [-]

Hráči zápasu: J. Zábranský .
Místo: Hamry nad Sázvou. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - ŠTEFKA Stanislav, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.