0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 14:00

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovický Bivoj doma vyhořel s holešovskou rezervou


Branky


12

Rezerva Holešova se představila na půdě tečovického Bivoje. V prvním dějství vedli hosté o jednu branku. Ve druhé půli se domácí snažili vyrovnat, ale vítr z plachet jim vzala druhá trefa Holešova. Hosté poté přidali i třetí branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dali jednu branku

V prvé půli nejprve Uličný postupoval sám zleva, ale střílel vedle. Pak domácí Vrága vysunul Vopatřila, ale jeho centr poslal Filip Ondík mimo branku hostí. Dorazin pak uvolnil Aleše Ondíka, který posunul Vopatřilovi, ale jeho střela z ostrého úhlu po teči beků skončila na brankové síti obloučkem zhora. Po rohovém kopu centroval zpět Soják a znovu Vopatřil střílel nad. Hosté měli šanci po Bártkově nahrávce na Daďu, ale Jokl vytlačil míč na roh. Pak znovu Bártek nahrál Pechovi, který taky neuspěl a z protiútoku střílel Soják nad branku. Ještě jednou vychytal – tentokrát v poslední chvíli konečky prstů – Jokl Pechu a poté trestný kop poslal Uličný přes zeď i mimo branku domácích. Branku vstřelil Uličný v samotném závěru poločasu, když dostal nahrávku zpět na hranici pokutového území a z jedné trefil „Angličanem“ odrazem od břevna za Joklova záda „výroční“ ranou (podobně jako Španělé v nedávném zápase s Českem). Do kabin se šlo za vedení hostů 0:1, už se ani nestačilo rozehrát, rozhodčí ukončil poločas ihned po vstřelené brance.

 

 

Hosté přidali další branky

Domácí zahájili druhou půli ještě sympaticky. Střídající Řiháček uvolnil Filipa Ondíka na oblouku pokutového území, ten ale prováhal střelbu, Dorazinův roh poslal Soják vysoko nad, pak Štopl odkopl míč v poslední chvíli před dotírajícím Dorazinem a Vopatřilův centr těsně před Juhaňákem tečoval Oral mimo nebezpečí. Na druhé straně střílel Daďa, ale jeho křížná střela minula branku, Uličný uvolnil Prokopa, ale Hrnčířík dokázal odkopnout a Uličného rychlý průnik kolem Piňose dokázal Jokl vyrazit. Domácí Dorazín pak po akci Vopatřila s Řiháčkem dobře střílel do prostoru horního rohu branky hostí, ale našel jen dobře postaveného Orala. Na 0:2 zvýšil stav skóre Pecha, který si zpracoval centr Uličného, dokázal se ještě uvolnit kličkou a z prostoru značky PK trefil do domácí sítě. Domácí Dorazin z voleje poslal centr Vopatřila pouze do brankáře hostů a domácí gólman Jokl pak daleko vyběhnuvší mimo pokutové území uspěl po dvou kličkách v sevření Pechy a Sumce. Nedokázal ale zabránit trestuhodně volně samostatně postupujícímu Uličnému, aby vstřelil třetí gól. Hosté z Holešova dostali míč do domácí branky ještě jednou, ale ten jasně (i po krátkých debatách) jako branka nebyl uznán pro postavení mimo hru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, činovník: Se zkušeným a zdatným soupeřem domácí za slunečného teplého odpoledne sehráli v prvé půli vyrovnanou partii, když inkasovali až při odchodu do kabin. Jakmile však po přestávce obdrželi druhou branku, jejich úsilí ztratilo náboj, Opakoval se podobný scénář jako na Mladcové, kdy po vyrovnané hře Bivoj po dvou obdržených brankách utkání ztratil. Na rekonvalescenci týmu nyní má čas do začátku srpna, kdy se rozjede nový soutěžní ročník.




Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - T. Plachý [-] , M. Juhaňák [-] , A. Hrnčiřík [-] , D. Vrága [-] - A. Ondík [-] (46. L. Řiháček [-] ) , E. Piňos [-] , L. Soják [-] , J. Vopatřil [-] - F. Ondík [-] , D. Dorazín [-] -

SFK Elko Holešov B
M. Oral [-] - V. Štopl [-] , J. Bártek [-] , V. Matulík [-] - D. Daďa [-] (75. P. Zdráhal [-] ) , Z. Prokop [-] , R. Pecha [-] (87. M. Gerát [-] ) , R. Sumec [-] , A. Hlobil [-] (62. M. Pirkl [-] ) - S. Uličný [-] , M. Olša [-]

ŽK: 43. A. Hrnčiřík - 77. M. Pirkl .
Hráči zápasu: A. Hrnčiřík - S. Uličný , R. Pecha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FOJTŮ Jakub - SOJÁK Roman (N), KADLČÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Libor Krahulík
Tip experta: výhra domácích

Tečovice doma Holešov B porazí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku