1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

25.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovický Bivoj se nakonec rozešel s Lužkovicemi smírně


Branky


14

Do Tečovic zavítali hráči z Lužkovic, kteří se v jarní části potýkají s kolísavou formou. V prvním poločasu se diváci branky nedočkali. Ve druhém půli vstřelili domácí hráči úvodní branku. Poslední slovo však měl lužkovický Kovář, který sedm minut před koncem vyrovnal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V první půli se hrálo vyrovnané utkání jak na držení míče - tak ve srovnání v počtu šancí. Ve dvou nejvýraznějších domácích po centru Vopatřila a Filipa Ondíka ale neuspěl David Dorazín, když hlavně po centru Vopatřila si mohl střeleckou pozici upravit ve větším klidu a nemusel ji řešit okamžitě. Hosté pak „protáhli“ Jokla prudkou střelou pod horní tyč, kterou tečoval do zámezí a z trestného kopu z dobré pozice těsně před koncem poločasu však netrefili domácí branku. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu. Ve druhé půli působili hosté aktivnějším dojmem, byli zkraje častěji před domácí brankou. Po centru z pravé strany střílel Marčík pouze do domácího brankáře a po chybě stopera Plachého v rozehrávce zachraňoval Jokl před Hamrlíkem. Pak si však hosté vybrali slabší chvilku, Vopatřil potáhl míč po pravé straně a přes Aleše Ondíka se dostal míč k Davidu Dorazínovi, který trefil po zemi k tyči a domácí se v 56´ ujali vedení. Hosté na druhé straně po autu Šarmana neuspěli po Kolaříkově zablokované střele. 

Hosté v závěru srovnali

Domácí Dorazín pak zaútočil zleva po brankové lajně, dal pod sebe Holmanovi, ten ale slabou střelou Böhma neprověřil. Lužkovičtí neuspěli po střele Šarmana (mimo branku), trestný kop Kolaříka skončil pouze rohem a po chybě v domácí rozehrávce házeli hosté dlouhý aut, akce skončila rohovým kopem, ze kterého Kovář poslal míč pouze Joklovi do koše. Domácí Vrága pak po trestném kopu Plachého poslal odražený míč z jedné těsně vedle a po kolmici Dorazína se netrefil ani Vopatřil. Když ještě po akci zprava trefil Dorazín přízemní střelou tyč branky hostí a dvakrát odražený míč nedokázal ani Filip Ondík ani Holman poslat za záda Böhma, přišel trest. Domácí vhazovali aut až u rohového praporku hostí, míč se však dostal soupeři a po brejku Kolaříka se z jeho přihrávky trefil do domácí branky Kovář a srovnal skóre na 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, činovník: Soupeři se tak rozešli smírně, pozitivum měla tato situace v tom, že při postavení týmů v „klidných vodách“ tabulky si mohli někteří z dorostenců domácího týmu vyzkoušet, jak to vypadá v mistrovském utkání mužů.

FK Lužkovice-Želechovice
Petr Polášek: Týmu chybí herní pohoda, jelikož nám chybí už dlouho vítězství. Stačí málo, proměnit šance které si vytvoříme. Bohužel my uděláme právem mužem utkání domácího gólmana Zdenu Jokla. Končíme sezónu dvěmi domácími utkání, věřím že se vše otočí a nálada se zvedne.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - T. Plachý [-] , D. Vrága [-] , M. Juhaňák [-] , A. Hrnčiřík [-] - A. Ondík [-] , D. Holman [-] (88. A. Hrbáček [-] ) , J. Vopatřil [-] , F. Zívalík [-] (62. J. Řezník [-] ) , F. Ondík [-] - D. Dorazín [-] -

FK Lužkovice-Želechovice
M. Böhm [-] - D. Šarman [-] , J. Hamrlík [-] , F. Kolařík [-] , M. Paták [-] , Z. Marčík [-] , L. Malota [-] , J. Kovář [-] , T. Mičola [-] , M. Čala [-] , P. Novák [-]

ŽK: 63. A. Hrnčiřík - 52. M. Paták , 57. J. Kovář , 59. J. Hamrlík .
Hráči zápasu: Z. Jokl , D. Dorazín - J. Kovář .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Horváth Antonín - JÄGER Jiří, ŠOŠOLÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Libor Juráň
Tip experta: remíza

Utkání v Tečovicích sknčí nerozhodně

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku