Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

24.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Veselá v domácím prostředí rozdrtila Jaroslavice


Branky


12

Na Veselou zavítal celek z Jaroslavic a od úvodního hvizdu tahal za kratší konec. V první půli se domácím podařilo vstřelit čtyři branky. Demolice hostí pokračovala i po přestávce. Od ostudné desítky hosty zachránil závěrečný hvizd rozhodčího. Hattrickem se blýskli domácí hráči Tomáš Janíček a Antonín Burša.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí předvedli brankostroj

"Diváci, kteří dali na Veselé v sobotu přednost fotbalu před hokejem udělali určitě dobře. Domácí fotbalisté se se svými fanoušky pro tuto sezónu rozloučili brilantním výkonem (poslední dva zápasy sehrají u svých soupeřů) a krásnými devíti brankami v síti nešťastných Jaroslavic, kterým se naopak zápas vůbec nepovedl. Jinak zápas nemá smysl nějak blíže hodnotit. Celých devadesát minut se hrálo na jednu branku, když domácí ještě celou řadu svých brankových příležitostí neproměnili. Brankař Petr Červenka si za celý zápas sáhnul jen 4x na míč, z toho 2x šlo o přihrávku od jeho spoluhráčů. Střelecky se blýskli zejména Tomáš Janíček a Tomáš Dujka, kteří dnešní brankostroj rozjeli a byli autoři prvních čtyř branek. Tomáš Janíček po přestávce dokončil i svůj brankový hattrick. Závěr pak patřil už poněkolikáté Antonínovi Buršovi, kterému i z pozice stopera stačilo na čistý hattrick pouhých 16 minut," viděl první dějství domácí činovník Zdeněk Kučera.

 

 

 

 

 

Domácí přidali další branky

"Předně bych chtěl pochválit domácí kluky, že se nenechali ukolébat bezkrevným výkonem Jaroslavic a makali po celý zápas a tlačili se do zakončení i za rozhodnutého stavu, což bylo už po třiceti minutách hry. Každá série jednou skončí, věříme ale, že ta naše dnešním rekordním vítězstvím nekončí a že úspěšní budeme i za týden v Ludkovicích. Na závěr bych si dovolil opravit 2x zápis rozhodčího co se týká střelců branek. První branku nedal Ondřej Ševčík, ale Janíček a pátou naopak nedal Tomáš Janíček, ale „jen“ přihrával na branku Pavlovi Postavovi," hodnotí velmi povedený duel veselský sekretář Zdeněk Kučera.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - M. Šumšal [-] (67. M. Střílka [-] ) , J. Paták [-] (77. M. Dlabaja [-] ) , T. Janíček [-] , P. Postava [-] , A. Burša [-] , J. Červenka [-] (57. O. Tkadlec [-] ) , M. Čoček [-] , T. Divoký [-] , O. Ševčík [-] , T. Dujka [-]

SK Jaroslavice
P. Žbel [-] - T. Valenta [-] , M. Zikmund [-] (67. J. Karola [-] ) , L. Batík [-] , D. Vrba [-] - J. Hlavňovský [-] (46. M. Liška [-] ) , J. Fajgara [-] (57. L. Otáhal [-] ) , V. Chovanec [-] , D. Horňák [-] , D. Mynarčík [-] - D. Lahoda [-] (69. V. Surý [-] ) -

Počet diváků: 80. Rozhodčí: KÝR František - UHLÍŘOVÁ Marie, ČERVENKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Miroslav Kovář
Tip experta: výhra domácích

Veselá si s Jaroslavicemi poradí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku