Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 16:30

23.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselá si smlsla na Kostelci u Zlína


Branky


12

Do Kostelce u Zlína zavítal celek z nedaleké Veselé. Hosté mají v posledních zápasech dobrou formu a tu potvrdili i v Kostelci. V první půli vedla Veselá o jednu branku. Ve druhém dějství přidali hosté další čtyři trefy a vezou si domů vysokou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili jednu branku

Kostelec už hraje I.B třídu třetím rokem, ale s Veselou se zatím utkal jen 2x a vždy na Veselé. V prvním roce (2020) odvetě v Kostelci zabránil covid, v další neúplné sezóně na sebe tyto celky nenarazily vůbec a až v této sezóně 2021-2022 se odehrály oba vzájemné zápasy. Zápas si nenechala ujít ani místní hokejová hvězda, Jiří Ondráček, ještě minulý měsíc extraligový hokejista Motoru České Budějovice, a odehrál celý zápas na levém beku. Fotbalisté Kostelce by ale asi byli raději, kdyby i v této sezóně Veselou minuli. Oba zápasy totiž prohráli shodně 0:5. Paradoxem je, že všech 5 podzimních i jarních gólů mělo shodné střelce.

 

Přitom tato odveta nenasvědčovala tomu, že by skončila pro domácí debaklem. Veselá sice měla po celý zápas více ze hry, ale do 40. minuty ztroskotávala v koncovce, když hodně tomu napomohl pozorný Pavel Jelínek v domácí brance. Postupně vychytal všechny ofenzivní hráče hostů. Nebyly to sice žádné superšance, ale gól z nich padnout mohl. Přišla ale 40. minuta a nejmladší hráč na hřišti, stále ještě dorostenec, Ondřej Ševčík, se neukvapil v rozehrávce a vytáhl míč středem hřiště až hluboko na polovinu domácích, přesně rozehrál na Tomáše Janíčka, který míč posunul do levého křídla Tomáši Dujkovi a jeho přetažený centr na zadní tyči doklepával za bezmocného Jelínka Pavel Postava.

 

Hosté přidali další branky

Do druhého poločasu domácí prostřídali, už nebyli nejmladšími v jejich řadách ještě vloni divizní Jelínek s Horáčkem (27 a 28 let) a změny přinesly větší důraz a bojovnost Kostelce. Už se hrálo i více na polovině Veselé, ale to trvalo jen do 59. minuty kdy po samostatném úniku zvýšil na 2:0 Tomáš Janíček. Tento okamžik zlomil domácí ofenzivu a hosté bez větších obtíží kontrolovali hru. Kvalitní trávník jim dovoloval věnovat se účinné kombinační hře a domácím pohyb bez míče začínal dělat problémy. O výhře Veselé definitivně rozhodl v 78. minutě roh Tomáše Dujky, když Pavel Postava na přední tyči předskočil obránce a hlavou ze dvou kroků trefil. Jelínek ještě stihl reagovat, na míč si sáhnul, ale brance nezabránil. Odevzdané domácí ještě v závěru dorazili nejdříve střelou z dálky po zemi a k tyči Antonín Burša a poslední slovo měl opět Tomáš Janíček, když technickým obloučkem z úhlu přes celou bránu přehodil brankaře Jelínka.

 

Kostelec mohl Petrovi Červenkovi v bráně Veselé překazil třetí nulu v řadě jedinou velkou šancí v samém závěru. Petr Dočkal, bývalý ostrostřelec Veselé, pronikl zprava do velkého vápna, sám před Červenkou nezvolil technický obstřel, ale rozhodl se pro přihrávku na penaltu a jeho spoluhráč míč podkopl a byla z toho střela jen do ochranné sítě tři metry nad

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Příjemné počasí, vysoká výhra, pěkné nedělní odpoledne z toho bylo. Kluci se tentokrát sešli všichni, žádná pracovní a zdravotní výluka, zaplněná lavička, no prostě ideál, který přijde tak 1-2x za sezónu. Všem našim hráčům gratuluji za obětavý a kvalitní výkon. Věřím, že i k posledním třem mistrovským zápasům takto přistoupí a že nás čeká příjemný závěr sezóny



Sestavy


TJ Sokol Kostelec-Zlín
P. Jelínek [-] - J. Kolář [-] , M. Okénka [-] , J. Ondráček [-] , P. Velikovský [-] , T. Vítek [-] (80. P. Bačák [-] ) - J. Matějíček [-] (46. J. Prchal [-] ) , T. Křenek [-] (46. M. Plechač [-] ) , D. Horáček [-] (80. V. Karpeka [-] ) - P. Dočkal [-] , J. Krajča [-] -

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - M. Šumšal [-] (75. P. Dlouhý [-] ) , T. Janíček [-] , O. Tkadlec [-] (65. J. Paták [-] ) , P. Postava [-] , A. Burša [-] , J. Červenka [-] , M. Čoček [-] , T. Divoký [-] , O. Ševčík [-] (84. M. Dlabaja [-] ) , T. Dujka [-] (75. M. Střílka [-] )

ŽK: 72. T. Dujka .
Hráči zápasu: P. Jelínek , D. Horáček - P. Postava , M. Čoček .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: DOSPĚL Vladimír - VIČÁNEK Tomáš, FIŠER Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Miroslav Zoubek
Tip experta: remíza

Zápas skončí nerozhodně

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku