3:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovický Bivoj rozhodl o své výhře nad Ludkovicemi již v první půli


Branky


14

V Tečovicích se představil tým z Ludkovic, který stále bojuje o záchranu v soutěži. Domácí tým se potýká s velkou marodkou, přesto duel s Ludkovicemi nakonec zvládl. První půle byla bohatá na branky a domácí si vypracovali dvougólový náskok. Ve druhém dějství se už diváci branky nedočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Než se stačili domácí v zápase rozhledět, tak prohrávali. To když hosté potáhli útok po levé straně, v klidu odcentrovali a v situaci dva na čtyři domácí beky Jaroslav Hamouz přiklepl na Bartoše, který z hranice brankového území umístil lehce do prázdné branky.  Domácí to probudilo z letargie, Vopatřilův míč ze strany ještě hlavičkoval Brunclík těsně vedle, ale po pohledné kombinaci s Plachým se trefil Dorazín a vyrovnal na 1:1. Na druhé straně Bartoš po centru zprava nedostal na míč hlavou a když stoper Frkal dvakrát „promáchl“ při odkopu, tak v poslední chvíli řešil situaci před Joklem odkopem Kysučan. Hosté ještě kopali roh, který domácí obrana v těžkostech 2 x odvracela a prudkou střelu Tomáše Brebise z oblouku pokutového území dokázal Jokl vyboxovat do zámezí. Z protiútoku na druhé straně byl faulován Dorazin už uvnitř „šestnáctky“ a Vopatřil  proměnil penaltu. Otočil tak skóre ve prospěch domácího týmu. Podruhé se přepychově trefil Vopatřil v 37´, když postupoval samostatně od boční lajny po hranici pokutového území a umístil míč k tyči branky hostí z oblouku v okamžiku, kdy Hanák měl zakrytý výhled hradbou hráčů. Domácí tak vedli už o dva góly a místo toho, aby se uklidnili, došlo po jednom ostřejším zákroku ke strkanici a slovní přestřelce mezi soupeři, které hlavní arbitr Perniš  odměnil žlutou kartou pro Frkala a Bartoše a navíc si pozval o přestávce i kapitány obou týmů na „pohovor“ do kabiny rozhodčích.

Ve druhé půli branka nepadla

Diskusní klub na hřišti pokračoval chvilku ze strany domácích i zkraje druhého poločasu. Po „Vopatřilových řečech“ kopali hosté Vojtěchem Brebisem trestný kop z poloviny hřiště. Míč s obtížemi dostali domácí obránci do zámezí a po následujícím rohu Tomáše Brebise v poslední chvíli odhlavičkoval Frkal. Hosté měli v této části hry herně navrch. Juhaňák odvracel těsně před Hamouzem hlavou a z následujícího rohu hlavičkoval Chot těsně vedle. Po brejku Chota po pravé straně skončil míč v zámezí a trestný kop Tomáše Brebise z boku pokutového území za ruku domácí obrany vyrážel Jokl těsně pod břevnem na roh. Domácí v této části chybovali nepřesnostmi ve finálních nahrávkách, hra nejen z jejich strany trpěla technickými chybami a vázla kombinace. V závěru utkání si Bivoj i přes tyto problémy vypracoval několik příležitostí. Dorazinovi se podařilo odebrat míč brankáři hostí při nepodařené rozehrávce, ale šance zůstala neproměněna. Piňos ve skluzu nedostal na přetažený Juhaňákův centr, po Juhaňákově kolmici centroval Soják, ale míč skončil pouze v autu. Vopatřil střílel z dobré pozice, ale trefil jen beky hostí a po Plachého střele z oblouku pokutového území se k odraženému míči v tísni nedostal Zívalík. Pak ještě domácí Holman při kombinaci se svým gólmanem nahrál přímo na nohu soupeři Chotovi, toho ale zablokoval v poslední chvíli Kysučan a v závěru utkání chytil míč ze dvou nepříjemných centrů hostí Jokl. Těsně před koncem došlo k dalšímu „verbálnímu cvičení“ mezi soupeři, které musel řešit pohovorem rozhodčí, ale skóre se už neměnilo.

             



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, činovník: Pro domácí má tento zisk bodů při jejich marodce významnou cenu i vzhledem k tomu, že příští týden mají volno (Admira Hulín odstoupila) a nemohou tak bojovat o další body. Určitě by však bylo vhodné, aby „hráči řečníci“ upustili od svých  „rétorických výstupů“ i „slovních přestřelek“ během utkání a energii, kterou věnují těmto „verbálním výstupům“ v průběhu zápasu věnovali raději svému týmu zlepšením svého výkonu.




Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - D. Kysučan [-] - T. Plachý [-] , D. Holman [-] , L. Soják [-] (80. F. Zívalík [-] ) , J. Vopatřil [-] , M. Juhaňák [-] - D. Dorazín [-] - T. Řiháček [-] , M. Frkal [-] , M. Brunclík [-] (46. E. Piňos [-] )

Ludkovice
T. Hanák [-] - M. Mikel [-] (84. A. Kunorza [-] ) , R. Hamouz [-] (64. M. Kunorza [-] ) , Z. Chot [-] , V. Dvorník [-] , J. Hamouz [-] , F. Bartoš [-] , R. Mikulášek [-] , T. Brebis [-] , V. Brebis [-] , M. Suchý [-]

ŽK: 45. M. Frkal - 40. V. Dvorník , 45. F. Bartoš .
Hráči zápasu: Z. Jokl , J. Vopatřil - M. Suchý .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: PERNIŠ Ľuboš - KŘIŽKA Filip, KOTAČKA Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Erik Konečný
Tip experta: výhra domácích

Tečovice si připíší tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku