0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 16:30

21.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselá potvrdila ve Lhotě u Malenovic zlepšenou formu


Branky


14

Fotbalisté Veselé v minulém kole rozstříleli Chropyni a bodovat chtěli i ve Lhotě. Domácí tým si přivezl cenné tři body ze Všetul, kde hraje holešovská rezerva. V první půli se hráči Veselé dvakrát radovali z branky. Ve druhé půli přidali hosté třetí trefu a odvážejí si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili dvě branky

Facebook TJ Sokol Veselá:

Veselá odjížděla do Lhoty u Mal. jako favorit i přesto, že domácím se v jarních odvetách podařilo odlepit od dna tabulky a už třikrát v posledních zápasech naplno bodovali. Role favorita ale bývá ošidná, proto hosté k zápasu přistoupili odpovědně a po celý první poločas nepouštěli domácí do výrazných gólových šancí. Ti se pokoušeli zejména o dlouhé míče za obranu, kde číhali jejich hbití útočníci. Většina těchto míčů ale byla dlouhá a po mokré trávě končila v náručí brankaře Petra Červenky nebo v autu. Otevřít skóre mohl po necelé půlhodině hry veselský hrající trenér Tomáš Dujka, ale jeho tradiční dalekonosná střela už poněkolikáté během jara skončila na břevně. A tak se na úvodní branku čekalo až do 40. minuty, kdy po chybné rozehrávce domácího gólmana Jiřího Mikeštíka se míče zmocnil Milan Šumšal a uklidil míč do prázdné branky. Strasti ale tímto gólem pro domácí v prvním poločase ještě neskončily. Do šatny dostali ještě jeden gól, když Tomáš Janíček důrazně zabojoval o míč u své pravé lajny, protáhl se s míčem do vápna a jeho zpětná přihrávka prošla celým vápnem až doleva k nepokrytému Miroslavu Čočkovi. Pro střelu měl půl brány volné, ale důležité bylo branku cca z 10ti metrů trefit. Trefil bezchybně. Do vzdálených kabin, které mají ve Lhotě u starého hřiště, se šlo za stavu 2:0 pro hosty.

 

 

 

Hosté si výhru pohlídali

V druhém poločase přeci jen domácí ožili a hrálo se už před oběma brankami. Veselá měla další šance, ale uklidňující branka na 3:0 nepřicházela. Mezitím několik střel domácích minulo branku Petra Červenky a v jednom případě z toho byla i tyčka. Rozhodlo se ale o utkání ve vápně Lhoty a bylo to v 70.minutě. Na roh zahrávaný zleva Tomášem Dujkou se vysunul i stoper Antonín Burša a hostující diváci tipovali jeho gólovou hlavičku. Ta se sice nekonala, ale míč se po rohu přeci jen k Buršovi dostal a ten přesnou střelou k tyči z hranice vápna nedal Mikeštíkovi šanci, 3:0. Domácí ani tento nepříznivý stav nedostal do kolen a stále se snažili připravit Petra Červenku o nulu. Nejblíže k tomu měli v 88. minutě, kdy se zprava dostali už do těsné blízkosti jeho branky. Petr Červenka ale reflexivně střelu ze tří kroků zneškodnil. Veselá si zaslouženě ze Lhoty odvezla všechny body a Petr Červenka také po právu druhou jarní nulu.

 



Ohlasy k zápasu


FK Lhota u Malenovic
Stanislav Vávra, trenér: Důležitý zápas pro nás se nám výsledkově ani herně nepovedl a nenavázali jsme na dobrý výkon z minulého kola. Soupeř byl téměř po celý zápas lepší, dobře kombinoval a svou zkušeností zápas dotáhl do vítězného konce. My jsme se do zakončení dostávali jen sporadicky, nedařila se nám přechodová fáze a finální přihrávka. Bylo vidět, že se máme v krajských soutěžích ještě co učit. Doufám, že v dalších kolech předvedeme lepší výkony a připíšeme si do tabulky nějaké body.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Dohrávat do vítězného konce vedení 2:0 nám v poslední době dělalo problémy. Jsem rád, že jsme dnes tuto část zápasu psychicky zvládli a potvrdili dobrou formu z posledních týdnů. Vedle tradičních opor se dnes dobře uvedli i všichni mladí a to potěší. Věřím, že do týmu zapracujeme ještě další mladíky, aby se konkurence v týmu zvýšila. První příležitost k tomu budeme mít za týden v domácím zápase s Loukami.



Sestavy


FK Lhota u Malenovic
J. Mikeštík [-] - V. Bartoň [-] , M. Bartoň [-] , J. Bartoň [-] (79. J. Vyoral [-] ) , L. Mikeštík [-] (87. T. Kovaříček [-] ) , D. Bartoň [-] , R. Střelec [-] (79. A. Majer [-] ) , J. Králík [-] (87. P. Strojil [-] ) , D. Červenka [-] , J. Vávra [-] , Š. Válek [-] (57. L. Fuksa [-] )

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - M. Šumšal [-] (83. P. Žákovský [-] ) , T. Janíček [-] , O. Tkadlec [-] , P. Postava [-] , A. Burša [-] , M. Čoček [-] , M. Střílka [-] , T. Divoký [-] , O. Ševčík [-] , T. Dujka [-] (89. T. Ďuriš [-] )

ŽK: 30. M. Střílka .
Hráči zápasu: L. Mikeštík - M. Čoček , P. Červenka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: DOSPĚL Vladimír - PROKOP Petr (N), GAJDŮŠEK Alois (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Radek Mokrý
Tip experta: remíza

Utkání skončí nerozhodně

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku