2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 16:30

21.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jaroslavice se rozešly s Tečovicemi smírně


Branky


14

V Jaroslavicích se představili fotbalisté z Tečovic a po první půli vedli po brance Vopatřila. Ve druhém poločasu se podařilo nejprve domácím srovnat. Osm minut před závěrečným hvizdem si vzali hosté vedení zpět, ale poslední slovo měl o dvě minuty později domácí Macalík, který vyrovnal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili jednu branku

Facebook TJ Sokol Tečovice:

 

Bivoj znovu rozšířil marodku, když Lukáš Řiháček po utkání s Kostelcem byl ošetřován se zlomeným prstem na noze, Michal Dorazín si obnovil zranění třísel a k dispozici nebyl ani dlouhodobě zranění Závoda s Danielem. Výpomoc ze strany rezervy Bivoje byla nepočetná a tak na střídačce obětavě zasedl pouze dorostenec Zívalík. Hosté začali ze zabezpečené obrany, snažili se zezadu kombinovat a po celý první poločas drželi vyrovnanou hru v poli. Oba týmy ohrožovaly soupeřovy branky střelami z prostoru mimo pokutové území nebo centrovanými míči. S těmito situacemi si ale oba gólmani dokázali poradit. Dvě dobré příležitosti měl hostující Dorazín, když poprvé mu byl před Žbelem máván offside, ale když se v podobné pozici ocitl podruhé, nepodařilo se mu domácího golmana prostřelit ani přehodit a míč skončil v zámezí. Jokl musel zasahovat po průniku Macalíka a nebezpečné střele Vrby, čisté konto však udržel. Skóre se měnilo, když rozhodčí Měšťánek odpískal penaltu za faul na Dorazína. Tu proměnil Vopatřil a hosté se ujali pět minut před přestávkou vedení v zápase.  

Domácí ve druhé půli srovnali

Ve druhé půlce domácí zvýšili pohyb a důraz v osobních soubojích. Hosté uvolnili střed hřiště, jejich záloha v tuto část hry tahala za kratší konec. Domácí tlačili, ale konto Bivoje bylo čisté až do 73. minuty. Hosté reklamovali na půlící čáře faul domácích na Dorazína, rozhodčí ale nechal pokračovat a domácímu Švachovi se podařilo vyrovnat stav utkání na 1:1. Na druhé straně zase domácí reklamovali nastřelenou ruku na hranici pokutového území, ale penalty se nedočkali. Kopali pouze trestný kop z postranní linie trestného území a neuspěli. Chvíli před koncem po akci Dorazína se dostal míč k Holmanovi, který z jedné vystřelil z dvaceti metrů a míč tečovaný ve skrumáži zapadl do domácí sítě. Z vedení se však radovali cca 2 minuty, protože Macalík z ob louku pokutového území trefil do prostoru „šibenice“ Joklovy branky a vyrovnal.



Ohlasy k zápasu


SK Jaroslavice
Lukáš Macalík: Třetí jarní domácí zápas a i potřetí jsme remizovali 2:2. První branky obou mužstev bohužel poznamenaly chyby hlavního rozhodčího, takže oba týmy cítily křivdu a to se odrazilo i na hřišti, kdy některé souboje byly za hranou. Po vyrovnání jsem věřil, že zápas otočíme, protože druhý poločas jsme Tečovice přehrávali, ale deset minut před koncem jsme po tečované střele dostali studenou sprchu, takže nakonec jsme rádi i za remízu. V závěru se nám totiž podařilo po individuální akci Švacha vyrovnat a na jaře stále držíme neporazitelnost

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, činovník: A tak z nadějného vedení 8 minut před koncem je pouze remíza se ziskem jediného bodu. I tak je tento zisk pro Bivoj cenný, oplatil tím domácím remízu z podzimu a je třeba objektivně konstatovat, že po předvedeném průběhu hry (minimálně ve druhé půli) si domácí nezasloužili prohrát.



Sestavy


SK Jaroslavice
P. Žbel [-] - D. Mynarčík [-] , L. Batík [-] , M. Zikmund [-] , D. Vrba [-] - D. Horňák [-] (85. M. Liška [-] ) , V. Chovanec [-] , L. Macalík [-] , J. Hlavňovský [-] - J. Kurtin [-] (78. T. Valenta [-] ) , Š. Polách [-] (12. P. Švach [-] ) -

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - D. Kysučan [-] , A. Hrnčiřík [-] , D. Vrága [-] - L. Soják [-] , T. Plachý [-] , D. Holman [-] , J. Vopatřil [-] , M. Juhaňák [-] - D. Dorazín [-] , A. Ondík [-]

ŽK: 75. L. Macalík - 77. J. Vopatřil .
Hráči zápasu: L. Macalík , P. Švach - D. Holman , J. Vopatřil .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: MĚŠŤÁNEK Bronislav - DORŮŠEK Michal, HOUŽVIČKA Čestmír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Radek Mokrý
Tip experta: výhra domácích

Jaroslavice budou bodovat naplno

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku