Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 16:30

20.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Exligisti Dujka s Janíčkem v barvách Veselé sestřelili Chropyni


Branky


14

Veselá přivítala na svém hřišti celek z Chropyně, který v jarní části podává výborné výkony. Domácí tým chtěl zapomenout na poslední nezdary, kdy ztratil dobře rozehraná utkání. V prvním dějství byli lepší domácí o jednu branku. Ve druhé půli domácí navýšili svůj náskok a lví podíl na výhře měla dvojice Tomáš Dujka - Tomáš Janíček, která obstarala všechny čtyři domácí góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali dvě branky

Dnes se na Veselé potkala dvě mužstva s naprosto diametrálně odlišnými jarními výsledky. Chropyně byla na jaře dosud neporažená a domácí Veselá naopak měla za sebou sérii tří porážek, po kterých se začala nepříjemně propadat tabulkou. Hosté pochopitelně přijeli svou sérii prodloužit, domácí si naopak nepřipouštěli, že by měli prohrát i počtvrté v řadě.Lépe se v úvodu dařilo plnit své touhy Veselé. Od prvních minut se hrálo před brankou hostujícího Loučky a nejblíže otevření skóre byl domácí Dujka, když v 6. minutě nastřelil ranou z dálky břevno. Domácí si ale koledovali o průšvih chybnými přihrávkami v obraně. První dvě nabídnuté šance ještě hosté nevyužili, ale tu třetí už potrestal Železný v 10. minutě úvodní brankou zápasu.Domácí šli do sebe, zpřesnili rozehrávku, a příkladem v bojovnosti a nasazení šli svým spoluhráčům ti nejzkušenější, Janíček s Dujkou. První v 20. minutě vyrovnal a druhý dal hostům v 44. minutě gól do šatny, když dokončil akci právě Janíčka, jehož pokus ještě pozorný Loučka vyrazil.

 

 

 

Domácí přidali další branky

Po přestávce se obraz hry nezměnil a Janíček hned v 53. minutě zvýšil na 3:1. V předcházejících dvou zápasech Veselá prohospodařila dvoubrankové vedení a nebyla tomu daleko i tentokrát. Přišla 60. minuta, další nedůslednost v obraně a penaltový faul. Pokutový kop Štěpánek proměnil a hosté byli zpět v utkání. Domácí v dalších minutách sice měli převahu, byla z toho ale jen tyčka Pavla Postavy a břevno Antonína Burši. Pojišťovací gól ale nepřicházel a obava o výsledek byla stále aktuální. Až v samém závěru to byl zase Tomáš Janíček, který dokonal svůj hattrick a uklidnil domácí pojistkou na 4:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Zápas se musel líbit. Domácí předvedli podobnou touhu po vítězství jako před měsícem na Mladcové a úspěch se dostavil. Za týden by Veselá ráda takový výkon předvedla i na hřišti lepšícího se nováčka ve Lhotě.

FK Chropyně
Aleš Polášek, sekretář: Naprosto zaslouženě vítězství domácích. I přesto že jsme měli problém poskládat jedenáct zdravých lidí, tak takto se fotbal nehraje. My jsme si přijeli jen zahrát a domácí chtěli vyhrát. Předvedli proti nám suverénně nejlepší jarní výkon a výsledek 4:2 i díky Loučkovi v brance je pro nás ještě milosrdný. Nezbývá nám, než se dát zdravotně do pořádku a zabojovat za týden doma s Březnicí.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - M. Šumšal [-] (89. O. Tkadlec [-] ) , J. Paták [-] , T. Janíček [-] , P. Postava [-] , A. Burša [-] , J. Červenka [-] , M. Čoček [-] , T. Divoký [-] , O. Ševčík [-] , T. Dujka [-]

FK Chropyně
J. Loučka [-] - M. Janalík [-] , M. Sanislo [-] (46. D. Zichala [-] ) , J. Štěpánek [-] , P. Železný [-] , D. Hradil [-] , J. Kovařík [-] , R. Jurčík [-] , R. Mareš [-] (69. A. Hrbas [-] ) , L. Stratil [-] , R. Poledňák [-]

ŽK: 53. P. Postava - 84. R. Jurčík .
Hráči zápasu: T. Janíček , T. Dujka - P. Železný .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: MRAVEC Daniel - RUMAN Josef, KŘIŽKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Milan Brázda
Tip experta: remíza

Utkání na Veselé skončí smírně

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku