Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 14:30

20.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tečovický Bivoj doma vyhořel s Kostelcem u Zlína


13

Do Tečovic zavítali fotbalisté z Kostelce u Zlína, kteří se v jarní části prezentují dobrou formou. Domácí tým se zatím trápí a stejně tomu bylo i v duelu s Kostelcem. Hosté vyhráli první půli o jednu branku. Domácí ve druhé půli srovnali, ale o dvě minuty později duel rozhodl Dvořák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dali dvě branky

Domácí začali aktivněji a byli častěji před brankou hostí. Skóre otevřel brzy po zahájení Tomáš Řiháček, když se trefil z hranice pokutového území k tyči a Křížek na míč nedosáhl. Avšak už po chvilce bylo vyrovnáno, když hosté kopali trestný kop z boku, centrovaný míč tečoval před Hrnčiříkem kapitán hostí Dočkal a překonal Jokla v brance domácích. Tečovští však měli stále více ze hry, ale tou největší překážkou byl Křížek v brance hostí. Ten na půdě, kterou dobře zná ze svého předchozího angažmá, postupně vychytal střely Dorazína, Holmana i Vopatřila a s centrovanými míči si také poradil. V době, kdy po skrumáži v brankovém území hostí zůstal ležet domácí stoper Hrnčiřík, nechal rozhodčí Tokoš pokračovat ve hře a hosté z brejku do otevřené domácí obrany dokázali znovu Dočkalem otočit skóre. Do kabin tedy odcházely týmy za jednobrankového vedení hostů.

Hosté dokázali v závěru dát vítěznou branku

Ve druhé půlce se obraz hry neměnil, Vopatřilovu střelu z úhlu Křížek vyrazil, pak znovu Vopatřil v 58´dokonce obešel i gólmana hostí, ale 3m sám před prázdnou brankou nedokázal dopravit míč do sítě. Vyrovnat se mu nakonec podařilo se štěstím z trestného kopu, když jeho nákop po teči obranou hostí zapadl obloučkem do branky překvapeného Křížka. Bylo to ale málo platné, protože dvě minuty poté přepadl míč z dlouhého nákopu až z poloviny hřiště za zaskočeného Jokla a střídající Dvořák pohodlně za jeho zády doklepl do domácí sítě. Hosté tak znovu vedli o gól a šanci už i po závěrečném planém tlaku domácích nepustili. Odváží si do Kostelce plný počet bodů a reprezentanti Bivoje zpytují svědomí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, činovník: Pro domácí to byla lekce z produktivity, když hosté vytěžili z cca 5ti střel mezi tyče 3 branky a domácí útok po celozápasovém souboji s Křížkem se nedokázal prosadit ani z těch vyložených příležitostí. Navíc se znovu potvrdilo, že „Verbální cvičení a rozhovory“ s rozhodčími nebo soupeři k úspěchu také nevedou. Bivoj tedy bude muset zabojovat o body v dalších zápasech.




Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - D. Kysučan [-] (69. F. Ondík [-] ) , L. Řiháček [-] (85. L. Soják [-] ) , T. Plachý [-] - T. Řiháček [-] , D. Holman [-] (78. A. Ondík [-] ) , J. Vopatřil [-] - D. Dorazín [-] - D. Vrága [-] , A. Hrnčiřík [-] , Z. Šnajdr [-]

TJ Sokol Kostelec-Zlín
M. Křížek [-] - J. Kolář [-] , T. Rudolf [-] (46. M. Okénka [-] ) , J. Matějíček [-] , P. Velikovský [-] (76. V. Karpeka [-] ) - T. Křenek [-] (60. T. Vítek [-] ) , M. Plechač [-] , D. Horáček [-] , R. Korvas [-] - P. Bačák [-] (60. H. Dvořák [-] ) , P. Dočkal [-] (88. P. Jelínek [-] ) -

ŽK: 60. J. Vopatřil , 87. A. Ondík - 59. P. Velikovský , 88. T. Vítek .
Hráči zápasu: T. Řiháček - P. Dočkal , M. Křížek .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Tokoš Martin - KORCH Jan, RUMAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Milan Brázda
Tip experta: výhra domácích

Tečovice doma vyhrají

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku