Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Březnice dokázala v domácím prostředí otočit duel s Veselou


13

Na Březnici se představil celek z Veselé a domácí tým se chtěl po několika nevydařených zápasech zase vrátit na vítěznou vlnu. Hodinu hry to ale na výhru nevypadalo, hosté vedli po brankách exligisty Janíčka o dvě branky. Domácí ale předvedli v poslední půlhodině uragán a nasázeli hostím čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili jednu branku

"První poločas byl jednoznačně v režii hostů. Přispělo k tomu částečně i to, že využili podpory docela silného větru. Z této situace ale Veselá vytěžila jen jednobrankové vedení. A nemuselo být ani to, jelikož po jednom z mála rohů domácích si hosté málem dali vlastní branku, když obranná hlavička Ant. Burši byla nízká a mířila k tyči vlastní branky. Petr Červenka byl ale pozorný a reflexivně míč vyrazil na další roh. Závěr poločasu se hrál v dešti, ale ten postupně slábl a na počátku druhé půle už jen dozníval a také téměř ustál vítr. Veselé nehrozila hra proti větru a patřil jí i úvod druhého poločasu," viděli první dějství fotbaloví činovníci z Veselé.

 

Domácí strhli výhru na svoji stranu

"Ve druhé půli se opět radovali hosté. V 60.minutě Tomáš Janíček skóroval hlavičkou po rohu podruhé a vše naznačovalo tomu, že nastolený trend bude pokračovat i ve zbytku utkání a Březnice zůstane u jarních nevýrazných výkonů i výsledků a naváže třetí porážkou v řadě. Veselá ale hned v 62. minutě pohrdla tutovkou a z protiútoku dal Matyáš Trčala kontaktní branku Březnice, když obránci Veselé si počínali nedůrazně u brankové čáry a dovolili domácím odcentrovat. Od tohoto okamžiku domácí ožili, bylo jich plné hřiště a zdálo se, že i kluzký terén jim více vyhovuje při jejich nátlakové hře. Euforie domácí využili k brzkému vyrovnání stavu střídajícím Michalem Pavlíčkem. A po dalších pěti minutách šli dokonce domácí do vedení. Veselá se přeci jen probrala a zvýšila otáčky a dosáhla i na vyrovnání. Jenže branka pro ofsajd nebyla uznána a závěrečná hra vabank už opravdové vyrovnání nepřinesla a domácí nakonec do otevřené obrany dali i čtvrtý gól," viděli druhou půli činovníci TJ Sokol Veselá.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Do utkání jsme vstoupili perfektně. Soupeře jsme ale bohužel nedokázali dorazit třetí brankou, což se nám vymstilo a nakonec jsme přišli o všechny tři body. Po dvou smolných venkovních porážkách 2:4 přivítáme doma na jaře precizní Chropyni. Věříme, že smůly už jsme si vybrali dost, a že Chropyni uštědříme první jarní porážku.



Sestavy


SK Březnice
J. Hutěčka [-] - A. Běhula [-] , P. Daníček [-] , J. Houšť [-] (65. M. Pavlíček [-] ) , M. Kozmík [-] , R. Kamenčák [-] , M. Trčala [-] (82. J. Mňačko [-] ) , T. Kozel [-] , P. Čelůstka [-] , D. Vávra [-] , D. Rosinec [-]

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - M. Šumšal [-] , A. Buian [-] , T. Janíček [-] , P. Postava [-] , A. Burša [-] , J. Červenka [-] , M. Čoček [-] , T. Divoký [-] , O. Ševčík [-] , T. Dujka [-]

ŽK: 83. J. Mňačko , 86. P. Daníček - 58. A. Burša , 87. J. Červenka .
Hráči zápasu: R. Kamenčák , P. Daníček - T. Janíček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ČÍŽ Roman - KADLČÁK Vlastislav (N), ČERVENKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Lukáš Jurák
Tip experta: výhra domácích

Březnice bude bodovat naplno

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku