1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 13:00

19.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Místní derby mezi Loukami a Tečovicemi skončilo dělbou bodů


Branky


13

V Loukách se hrálo místní derby a zamířili zde fotbalisté tečovického Bivoje. V prvním dějství se diváci branky nedočkali. O všem podstatném se rozhodlo po hodině hry. Na branku domácího Mikače dokázal vzápětí odpovědět hostující Davin Dorazím a utkání dospělo k remíze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Domácí začali aktivněji a vytvořili si mírnou herní převahu. Obrana hostí byla pozorná, nicméně Pavelka hlavičkoval v dobré pozici těsně nad a chvíli poté se uvolnil v pokutovém území hostů Dlouhý, ale jeho střela mířila nad branku. Hostující Holman pak po několika kličkách mezi přesilou domácích obránců vybojoval roh a po něm sám střílel nad domácí branku. Po domácím protiútoku zasáhl Jokl v pravý čas před dobíhajícím Tomčalem, pak střílel znovu Tomčal a gólman hostí vyrazil míč na rohový kop. Pavelka pak přes hlavu poslal míč nad branku a po jeho centru střílel Dlouhý ze strany, s tím si však Jokl poradil. Na druhé straně poslal dlouhý míč David Dorazin Juhaňákovi a ten jej nedoběhl, Plachý nahrál Davidu Dorazínovi, ale jeho přízemní ránu Mikulášek kryl a neuspěl ani Vopatřil po narážečce. Jeho střela z dvacítky trefila blok domácí obrany a Plachého dorážka skončila v zámezí.

 

Ve druhé půli padlo po jedné brance na každé straně

Chvíli po zahájení druhé půle postupoval Tomčal sám od půlící čáry až k hranici pokutového území hostí, nahrál Pavelkovi, ale ten z úhlu střílel nad. Hostující Holman pak centroval na Tomáše Řiháčka, ale Mikulášek centrovaný míč chytl. Změnu skóre zahájila akce Dlouhého, kdy jeho prudký centr vyrážel na přední tyči Jokl pouze do zámezí. Z následujícího rohu ještě vyrazil hlavičku domácích, ale nestačil už na dorážku nikým nekrytého Mikače, který trefil do sítě a domácí vedli 1:0. Z vedení se však dlouho neradovali, chvíli poté David Dorazin na hranici pokutového území předal Holmanovi, ten posunul na Aleše Ondíka, jehož centr přes celou šířku pokutového území se odrazil od hrudi domácího beka před Davida Dorazína, který sám před Mikuláškem nezaváhal a vyrovnal stav na 1:1. Dobrou příležitost k vítězství v zápase promarnili domácí po samostatném úniku Borovce, kterého v poslední chvíli zablokoval Lukáš Řiháček a druhou jeho střelu chytil Jokl. Těsně před koncem vyslal Dlouhý Zuzaníka, ale jeho centr těsně před Joklem nedokázal do sítě hostí dopravit Tomčal.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, činovník: Pro soustředěně bojující reprezentaci Bivoje, která musela kombinovat díky marodce a pracovnímu zaneprázdnění některých hráčů se složením obrany a vypomohla si doplněním sestavy ze zálohy z rezervního týmu, je výsledek v podobě zisku bodu z derby utkání příjemnou zprávou a drží je v kontaktu se středními pozicemi v mistrovské tabulce.



Sestavy


SK Louky
D. Mikulášek [-] - D. Dlouhý [-] , M. Janota [-] (53. J. Borovec [-] ) , M. Pavelka [-] (77. M. Zuzaník [-] ) , V. Svozil [-] , A. Tomčal [-] , T. Burša [-] (89. J. Kadlík [-] ) , Š. Hercik [-] , P. Janča [-] , R. Mikač [-] , R. Kadlík [-]

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - M. Juhaňák [-] (73. L. Soják [-] ) , D. Kysučan [-] , L. Řiháček [-] , T. Plachý [-] - A. Ondík [-] , T. Řiháček [-] , D. Holman [-] , M. Dorazín [-] (88. F. Ondík [-] ) , J. Vopatřil [-] - D. Dorazín [-] -

ŽK: 13. M. Pavelka , 74. J. Borovec , 88. P. Janča - 63. J. Vopatřil .
Hráči zápasu: D. Mikulášek , R. Mikač - Z. Jokl , D. Dorazín .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOSTÁLEK Josef - JANOŠ David, VIČÁNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Lukáš Jurák
Tip experta: výhra domácích

Louky v derby vyhrají

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku