Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 14:30

18.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice dokázaly otočit derby s Veselou


Branky


13

Místní derby se hrálo v Lužkovicích, kam zavítali fotbalisté z Veselé. Než se domácí hráči rozkoukali, tak prohrávali o dvě branky. K velkému obratu zavelel domácí kapitán Jirka Kovář svoji kontaktní brankou. Do půle domácí dokonce srovnali.  Ve druhé půli vydržela remíza až do 78. minuty, kdy se prosadil Kolařík a stejný hráč pečetil i výhru Lužkovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po dvou brankách na každé straně

Facebook TJ Sokol Veselá:

 

Kdo ze zápasu odešel v 35. minutě, musel být v šoku, když se dozvěděl konečný výsledek. Veselá šla brzy do vedení po obléhání branky domácích střelou Pavla Postavy. Po půl hodině už to bylo 2:0 pro Veselou. Když se trefil Tomáš Janíček. Hosté v derby dominovali a domácí Lužkovice v tyto minuty působili naprosto bezradně. Od prvních minut se pokoušeli dlouhými nákopy za obranu vysílat do brejku svého mladého excelentního střelce Kolaříka, ale marně, vítr jim většinu míčů vyhnal ven z hrací plochy. O nákopy se staral zejména zkušený stoper Jakub Ronza.

 

Už vše nasvědčovalo tomu, že hosté poločas dokončí v nadvládě, ale Csaplárova past sklapla, a ještě do poločasu. Kontaktní gól na 1:2 se upekl v levém rohu hřiště z pohledu útočících Lužkovic, když obránci Veselé místo jistoty v podobě rohu nebo autu se pustili do fotbalového řešení situace, ale souboj s domácím křídelníkem prohráli, míč se dostal do malého vápna a odtud jej do brány uklidil kapitán Jiří Kovář. Karty se obrátily. Domácí ožili a hostům přivodila šok následující akce, kdy dopustili, aby Jakub Ronza si míč navedl na hranici velkého vápna od levé lajny až téměř na střed. Po jeho následné přízemní střele k bližší tyči se pak Petr Červenka v bráně Veselé natahoval marně, mířila přesně k tyči, jak se říká, za háčky. Poločasový stav 2:2 neodpovídal průběhu prvního poločasu, ale byl platný a s psychickou výhodou do toho druhého šli samozřejmě domácí.

 

 

 

Domácí dokázali duel otočit

Druhý poločas nakonec přinesl dvě branky domácího týmu. Dvojice Ronza - Kolařík už byla v nákopech a tvorbě brejků úspěšnější a zle zatápěla veselské obraně. Hostům se dařilo toto nebezpečí půl hodiny eliminovat a snažili se strhnout vedení zpět na svou stranu. Šance k tomu měli, ovšem závary Lužkovic začaly v poslední čtvrthodině „smrdět“ gólem a hosté se proto chystali svou obranu přeskupit, vyztužit a oživit i střídáním. Nestihli to, dostali kolem 80. minuty po zmiňovaných brejcích a nedůslednostech v obraně od Filipa Kolaříka dva slepené góly a o osudu utkání bylo rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Dnes bych chtěl pochválit a vyzvednout výkon rozhodčího Františka Kýra. Byl na rozhodování sám, na lajnách měl jen laiky a přesto byl bechybný a vypjaté derby před početnou návštěvou zvládnul na jedničku.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - J. Ronza [-] , Š. Dominik [-] , D. Šarman [-] (68. J. Hamrlík [-] ) , F. Kolařík [-] , Z. Marčík [-] , L. Malota [-] , J. Novotný [-] , J. Kovář [-] , M. Čala [-] , P. Novák [-]

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - M. Šumšal [-] , T. Janíček [-] , O. Tkadlec [-] , P. Postava [-] , A. Burša [-] , M. Čoček [-] , O. Machala [-] (79. M. Střílka [-] ) , T. Divoký [-] , O. Ševčík [-] , T. Dujka [-]

Hráči zápasu: F. Kolařík , J. Kovář - P. Postava .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KÝR František - KRAJČA Jaroslav (N), GAJDOŠÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jiří Koutný
Tip experta: výhra domácích

Lužkovice v derby vyhrají

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku