Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 15:30

16.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Březnice si otevřeli v Tečovicích střelnici


Branky


11

Do Tečovic přijeli fotbalisté z Březnice a svěřenci trenéra Jiří Tyla zde chtěli napravit zaváhání z úvodního vystoupení proti Slavkovu pod Hostýnem. To se jim podařilo dokonale a odvážejí si vysokou výhru, kdy si po dvou trefách rozdělili do obou poločasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili dvě branky

 

Facebook Tečovic:

Za nepříjemného chladu přijeli hosté připraveni s cílem odčinit ztrátu bodů z minulého kola, měli dobře zorganizovanou hru a neumožnili domácím vytvořit si převahu. Během tří minut dokázali skóre zápasu upravit na dvougólové vedení, když po akci Daníčka z pravé strany Hrnčiřík odhlavičkoval míč a ten poslal Adam Běhula z hranice oblouku pokutového území tak, že trefil pravý horní roh domácí branky tak, že nedal domácímu brankáři šanci zasáhnout. A tři minuty poté kopali hosté trestný kop, míč se dostal v rohu pokutového území ke Kamenčákovi a ten trefil křížnou střelou ke vzdálenější tyči Joklovy branky. Hosté během chvilky vedli 0:2 a to ještě Kamenčák po Daníčkově obloučku přes domácí obranu střílel těsně nad. Domácí měli příležitost, když po rohovém kopu neuspěl Dorazin na rohu brankového území hostí, Vopatřilova střela z dálky nenašla cíl, po odražené střele Dorazína střílel Lukáš Řiháček a byl také zablokován, po trestném kopu Vopatřila zneškodnil Dyšlevský střelu Plachého a ze dvou rohů Tomáše Řiháčka domácí také neuspěli.

 

 

 

Hosté přidali další branky

Ve druhé půlce hosté jakoby čekali, co na ně domácí vymyslí, trochu se stáhli, ale se všemi příležitostmi si dokázali poradit. Po akci Juhaňáka střílel Plachý v dobré pozici, ale trefil pouze spoluhráče Tomáše Řiháčka do zad. Po trestném kopu Lukáše Řiháčka poslal odražený míč Juhaňák těsně vedle, po Holmanově nákopu tečoval míč hlavou Tomáš Řiháček těsně mimo, Dorazinovu střelu z trestného kopu přes zeď snadno chytl Dyšlevský. Na druhé straně Daníček po akci Adama Běhuly střílel těsně vedle. Domácí se snažili korigovat stav, ale po Vrágově centru z pravé strany střílel nakonec Plachý nad a Dorazínovu střelu po zemi Dyšlevský vyrazil. Tři minuty před koncem po hrubé chybě v rozehrávce domácích postupoval Kamenčák úplně sám na Jokla a nedal mu šanci a těsně před koncem po dalším nedůsledném bránění našel Vávra Kozla, který si navíc ještě stačil zpracovat míč a zavěsil počtvrté. Ihned poté se pískal konec.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, činovník: Hosté působili fotbalově zkušenějším dojmem, vítězství si zasloužili, ale jeho výše je pro domácí krutá. Těm chybí sice minimálně čtyři hráči z podzimního „základu“, ale tým se dopouští naivně většího množství technických chyb, chybí rychlejší přechod do útoku a obrana dostává velmi snadno branky.




Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - M. Juhaňák [-] , A. Hrnčiřík [-] , D. Vrága [-] , Z. Šnajdr [-] - L. Řiháček [-] , T. Plachý [-] , T. Řiháček [-] (86. F. Zívalík [-] ) , D. Holman [-] - D. Dorazín [-] , J. Vopatřil [-] (63. L. Soják [-] ) -

SK Březnice
M. Dyšlevský [-] - P. Daníček [-] , J. Mikel [-] (87. Š. Běhula [-] ) , D. Rosinec [-] , R. Kamenčák [-] , M. Trčala [-] , T. Kozel [-] , P. Čelůstka [-] , D. Vávra [-] , A. Běhula [-] , M. Kozmík [-]

ŽK: 41. L. Řiháček , 63. D. Dorazín , 71. J. Vopatřil - 61. D. Vávra , 81. A. Běhula .
Hráči zápasu: L. Řiháček - A. Běhula , R. Kamenčák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RUMAN Josef - BRABEC Michael, EICHNER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Tkadlec
Tip experta: remíza

Zápas v Tečovicích skončí nerozhodně

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku