0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 15:30

16.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ex-ligový Tomáš Janíček zajistil Veselé výhru u lídra tabulky z Mladcové


Branky


11

Na Mladcovou zavítali fotbalisté Veselé a na jedničku jim vyšel začátek utkání. Již v šesté minutě se totiž trefil Tomáš Janíček. Aby toho nebylo pro domácí tým málo, ve 26. minutě se odporoučel ze hřiště vyloučený stoper Jankovič. Domácí se pak marně snažili o vyrovnání, ale hosté si výhru pohlídali, navíc neproměnili několik dalších šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili jednu branku

Zdeněk Hrnčiřík, vedoucí FK Mladcová:

Utkání se pro nás od začátku nevyvíjelo dobře. Obdržená branka v 6. minutě a následné vyloučení našeho stopera určilo ráz utkání. Veselá hrála chytře a nás ve hře o nějaký bodový zisk držel pouze gólman Liška, který vychytal snad pět tutových šancí soupeře. Nechyběla nám bojovnost ani snaha, ale srážel nás velký počet chyb při rozehrávce a v přechodu do útoku. Kromě dvou šancí v úplném začátku utkání jsme si nic nevytvořili. Zasloužené vítězství hostí. Proti podzimní části nám citelně chybí tvůrce hry Sklenář. Aspoň to příští týden bude mít náboj, když se bude hrát na Březnici o první místo.

Hosté si výhru pohlídali

Facebook TJ Sokol Veselá:

 

Nemohl nastat lepší okamžik pro naši venkovní výhru než dnes. Důvodů je mnoho, ale ty nejdůležitější - výrazné zvýšení sebevědomí všech zúčastněných, potlačení blbé nálady v klubu. Zraněných totiž přibývá a pomalu nemá kdo hrát. A od loňského srpna jsme nikde venku nebodovali !!! Z Mladcové jsme měli přirozený respekt. Jednak jde už několik let o špičkový tým této skupiny a jednak jsme na Mladcové nikdy neuspěli v I.B za tři body. Do utkání jsme vstoupili s defenzivní taktikou, ve snaze co nejdéle držet stav 0:0 a spoléhat, že nám vyjde nějaký brejk. A hned v prvních minutách se na nás usmálo štěstí, když domácí nedotáhli do úspěšného konce průnik do našeho velkého vápna a s brankařem přehodili i branku. Hned z protiútoku brzy za půlkou Tomáš Dujka zkušeně zvedl hlavu a dlouhým nákopem přehodil příliš vysoko postaveného mladého Lišku v bráně Mladcové. Lob ale jen orazítkoval břevno a odrazil se prudce do země a vrátil se do hřiště. Dráhu míče naštěstí sledoval Tomáš Janíček a v předklonu hlavičkoval pod tělem Lišky do brány. Úspěšný vstup do utkání Veselou stmelil a ta nedovolila domácím jít do přečíslení a vytvářet si gólové šance. Hlavně ve vzduchu byla obrana Veselé v čele s Antonínem Buršou nepřekonatelná. Záhy přišla 21. minuta a zbytečný faul domácího Jankoviče při postranní čáře, kdy ve snaze hrát míč zvedl ve skluzu kopačku kolíky přímo proti kolenu pronikajícího Milana Šumšala. Faul vypadal děsivě, ale naštěstí se obešel bez vážného zranění a Milan Šumšal po ošetření pokračoval. Neuplynulo ani pět minut a na téměř stejném místě stejnému hráči domácích unikal po pravém křídle Tomáš Janíček. Jankovič brzdil Janíčka držením za dres a domácí šli po červené kartě do deseti.

 

 

 

Mladcová nerezignovala a snažila se pokračovat ve své kombinační hře, ale k zakončení se nedostávala. A když už se dostali před Červenkovu branku, vždy tomu něco chybělo a branku netrefovali. To na druhé straně svým výkonem příjemně překvapoval mladý Liška (2004) v bráně Mladcové. Tomášovi Janíčkovi zneškodnil dvě sóla a neujaly se ani střely Milana Šumšala, Pavla Postavy a Tomáše Dujky. Nepískalo se ani přidržení Janíčka Kraváčkem v pokutovém území a potvrzení vedení odepřel Janíčkovi i praporek AR2 - Michala Veselého. Druhá branka tak v zápasu nepadla, ale blíže k ní měla Veselá a s ohledem na průběh zápasu se dá konstatovat, že vítězství Veselé bylo sice překvapivé, ubojované, ale zasloužené. 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Důležitost těchto bodů z hřiště, kde domácí již 3,5 roku (!!!) neprohráli v základní hrací době, bude třeba potvrdit příští sobotu v domácím utkání proti Holešovu B.



Sestavy


FK Mladcová
M. Liška [-] - J. Zapletal [-] (46. J. Vaněk [-] ) , M. Kraváček [-] (59. M. Višenka [-] ) , D. Kahaja [-] , M. Kočica [-] , O. Blažek [-] (79. M. Čihánek [-] ) , J. Chludil [-] , P. Jankovič [-] , V. Fabík [-] , M. Lipoti [-] , T. Haloda [-]

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - M. Šumšal [-] , T. Janíček [-] , O. Machala [-] , P. Postava [-] , A. Burša [-] , J. Červenka [-] , J. Paták [-] (79. T. Ďuriš [-] ) , T. Divoký [-] , O. Ševčík [-] , T. Dujka [-]

ŽK: 21. P. Jankovič , 49. V. Fabík - 38. O. Machala . ČK: 26. P. Jankovič .
Hráči zápasu: M. Liška - A. Burša , T. Janíček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŠTĚPÁNEK Martin - HORVÁTH Ladislav, VESELÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Tkadlec
Tip experta: výhra domácích

Mladcová doma Veselou přehraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku