Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov jasně porazil Vír


Branky


0

Bohdalov dokázal vyhrát i čtvrté domácí utkání a jasně porazil Vír.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o branku

Fotbalisté Bohdalova hrají v domácím prostředí před svými fanoušky výborně a ve všech třech domácích zápasech dokázali vždy zvítězit. Ve všech případech dokonce své soupeře porazili domácí minimálně o dvě branky. Nováček z Víru zatím podává překvapivě dobré výkony a prozatím získal celkem jen o tři body méně než jeho soupeř. V prvním poločase se hrál pohledný fotbal, hra se přelévala od jedné branky k druhé. Domácí útočili po stranách a jejich centry nacházely útočníky ve velkém vápně. Hosté procházeli spíše přes střed. Střely útočníků končily na rukavicích obou brankařů domácího Martina Munduka a Hostujícího Jaroslava Skoumala. V 36. minutě se domácí konečně prosadili po zahraném přímém kopu Jakuba Šimka, nadvakrát prostřelil hostujícího brankaře Skoumala obránce Zdeněk Novotný. Hosté vzápětí vyrovnali, když využili chybu ve středu obrany a Ondřej Rychlý po přihrávce Jana Smolíka překonal Martina Mundoka. Do poločasu se podařilo domácím vedení zvýšit, kdy David Křesťan dokončil rychlý protiútok Aleše Neumana.

Bohdalov přidal další dvě branky

Ve druhém poločase tempo hry polevilo. Domácí se snažili nepustit hosty do šancí, a proto vycházeli ze zabezpečené obrany. Jejich protiútoky končily na kopačkách hostujících obránců. V 62. minutě se domácím podařilo vedení navýšit po rychlém protiútoku po ose Tomáš Doležal, Aleš Neuman, Jaroš Petr, který střelou k tyči nedal brankáři Jaroslavu Skoumalovi šanci. V poslední minutě přidal čtvrtý gól Aleš Neuman po přihrávce Vojtěcha Koukala. Bohdalov tak vyhrál i čtvrté domácí utkání a nadále zůstává v souboji o příčku nejvyšší.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Pokorný Radim, asistent trenéra: Do utkaní jsme vstupovali s cílem odčinit prohru ve Svratce. To se nám podařilo a vstřelili jsme čtyři branky. Mohli jsme vyhrát i s vyšším výsledkem, ale hostující brankař byl proti. Soupeř v prvním poločase předváděl dobrou hru, ale my jsme šli do šaten s vedením. V druhém poločase jsme již hosty k ničemu závažnějšímu nepustili a tomu odpovídá konečný výsledek utkání.

Jiskra Vír
Marek Matuška, trenér Víru: Domácí zaslouženě vyhráli. Jsem spokojen s výkonem v prvním poločase.



Sestavy


Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - D. Křesťan [-] (46. V. Koukal [-] ) , J. Šimek [-] (86. J. Wasserbauer [-] ) , P. Jaroš [-] , P. Jaroš [-] (77. L. Novotný [-] ) , T. Doležal [-] , A. Neuman [-] , T. Klimeš [-] , R. Chytal [-] , Z. Novotný [-] , O. Chalupa [-]

Jiskra Vír
J. Skoumal [-] - F. Rejda [-] , K. Řehoř [-] , L. Viktorin [-] - V. Skoumal [-] , M. Matuška [-] , J. Smolík [-] (81. R. Juřík [-] ) , D. Lahodný [-] - D. Šenkýř [-] (76. J. Preisler [-] ) , T. Piskač [-] - O. Rychlý [-] (57. R. Škrabal [-] )

ŽK: 31. P. Jaroš , 55. T. Klimeš - 15. D. Šenkýř , 35. T. Piskač .
Hráči zápasu: A. Neuman .
Místo: Bohdalov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - HLADÍK Jiří, HANYCH Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.