3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy si připsaly povinné tři body


Branky


18. P. Bureš , 30. J. Zítka , 70. L. Gál
0

Počítky si v Rozsochách nevedly sice špatně, ale body nakonec zůstaly v domácím prostředí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozsochy šly do dvougólového vedení

V zápase, který otevíral sedmé kolo Okresního přeboru, na sebe narazily Rozsochy a Počítky. Rozsochy se nacházely před tímto zápasem na místě devátém. Počítky celé startovní pole Okresního přeboru naopak uzavíraly. Domácí hráči začali utkání očekávaným náporem, kterým hostující obrana odolávala až do 18. minuty zápasu. To převzal balón František Cacek, předal ho Jiřímu Zítkovi, který dával pod sebe na kanonýra domácích Petra Bureše, který se v takových momentech nemýlí -1:0. Domácí nadále podnikali nebezpečné akce a z jedné z nich udeřilo podruhé. Přesně po půlhodině hry Kalvoda dal přesný pas na Kučeru, hostující hráč mu vypíchl balón, který se ovšem dostal k nabíhajícímu Jiřímu Zítkovi, který proměnil -2:0. Do konce poločasu již branka nepadla, a tak o mnoho spokojenější odcházeli do kabin na občerstvení domácí.

Tři body pojistil Gál

Do začátku druhé půle vstoupili hosté aktivně, s touhou zdramatizovat utkání. Do šancí se ale nedostávali. Veškerou snahu Počítek o jakýkoliv bodový import zhatila situace ze 70. minuty, kdy Luděk Gál uzemnil hráče hostí třetí brankou. V dalším průběhu zápasu byl vidět především Pavel Kučera, který v druhém poločase neproměnil nespočet příležitostí. Hosté se i nadále prezentovali sympatickým výkonem a i za nepříznivého stavu se nevzdávali a bojovali o každý metr hřiště. Obě obrany již byly do konce zápasu nepropustné, a proto již 80 spokojených diváků další branky neviděli. Domácí si tak připsali veledůležité tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Bohumil Prášil, trenér Rozsoch: I když jsme nepodali ideální výkon, vybojovali jsme zaslouženě tři body. Naši hru oživili Jiří Zítka a Lukáš Andrejs.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček, trenér Počítek: Domácí vstřelili v prvním poločase dvě branky po našich chybách. Tyto branky rozhodly o osudu utkání. Domácí si již potom v poklidném tempu pohlídali vítězství.



Sestavy


TJ Rozsochy
M. Juračka [-] - P. Kučera [-] (73. J. Smolka [-] ) , P. Bureš [-] (77. J. Nebola [-] ) , J. Holý [-] (61. A. Bureš [-] ) , J. Kalvoda [-] , L. Andrejs [-] , V. Ambrož [-] , F. Cacek [-] (64. B. Pazdera [-] ) , E. Šibor [-] , L. Gál [-] , J. Zítka [-]

SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - T. Straka [-] , L. Sláma [-] , R. Halámka [-] , O. Toman [-] - R. Němec [-] (77. R. Klement [-] ) , D. Odehnal [-] , H. Svoboda [-] (66. A. Svoboda [-] ) , F. Toman [-] - O. Zajíček [-] (64. M. Benc [-] ) , P. Kříž [-]

ŽK: 34. L. Andrejs , 73. P. Kučera - 14. T. Straka .
Hráči zápasu: J. Zítka - D. Odehnal .
Místo: Rozsochy. Počet diváků: 80. Rozhodčí: BULA Nikola - ČECH Miloš, JUDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.