5:1
(4:1)
22. P. Kříž (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory rozdrtily Počítky


Branky


10. M. Ochrana , 14. V. Burian , 36. J. Dvořák , 41. M. Špaček , 75. V. Chalupa - 22. P. Kříž (p.)
0

Bory pokračovaly v dobrých domácích výkonech a vyhrály i čtvrté domácí utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bory rozhodly čtyřmi góly v první půli

V tabulce třetí Bory se střetly s posledním celkem tabulky Počítky. Vstup do utkání vyšel lépe domácím a ve 3. minutě se po faulu na Ochranu kopala penalta. K té se postavil Milan Špaček, ale penaltu nedal. Jeho pokus směroval vysoko nad bránu. Domácí ovšem pokračovali v aktivitě a odměnou jim byl vedoucí gól v 10. minutě utkání. Miroslav Ochrana se uvolnil na rohu velkého vápna a trefil přesně k tyči 1:0. Ve 14. minutě již to bylo o dvě branky. Dlouhý nákop Viktora Buriana na branku Počítek z 35 metrů zapadl za couvajícího Šobeje. Do hry vrátila hosty penalta, která byla nařízena za přidržení hostujícího hráče. K té se postavil Pavel Kříž a na rozdíl od domácích ji bezpečně proměnil. Gólové hody pokračovaly dále. V 36. minutě odcentroval Vávra a jeho nabídku s přehledem proměnil Jiří Dvořák. Ve 41. minutě si Martin Vávra zopakoval centr, tentokrát ale našel Milana Špačka 4:1. Domácí odcházeli do kabin navísost spokojeni s tříbrankovým náskokem.

Ve druhé půli padla již jen jedna branka

Do druhého poločasu poslaly Počítky do branky místo Šobeje náhradního brankáře Martinčiče. Ve druhém dějství se již hrála vyrovnaná kopaná. Bory si s ohledem na tříbrankový náskok výsledek zápasu hlídaly. Další gólový moment zápasu přišel v 75.minutě. Jan Pól po brejku našel před brankou Vojtěcha Chalupu, kterého první pokus Martinčič vychytal, ale na druhou dorážku Chalupy již byl krátký 5:1. Poslední branku mohl vsítit opět Chalupa, který běžel sám na gólmana Martinčiče, obstřelil ho, ale vracející se obránce Počítek vykopl balón z brankové čáry. Zápas se poté již dohrával jen z povinnosti a Bory si tak po vysoké výhře připsaly další tři cenné body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal, trenér Borů: Hráli jsme nervózně, kazili jsme spoustu přihrávek. Mohli jsme vyhrát větším rozdílem.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček, trenér Počítek: Po hrubých chybách brankáře a vyrovnané hře jsme bohužel utkání prohráli.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - M. Vávra [-] (73. J. Pol [-] ) , J. Netolický [-] , V. Chalupa [-] , A. Novotný [-] (78. J. Starý [-] ) , M. Ochrana [-] , V. Burian [-] , J. Dvořák [-] , M. Špaček [-] , T. Brodský [-] , J. Netolický [-]

SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] (46. O. Zajíček [-] ) - M. Řeháček [-] , O. Toman [-] , L. Sláma [-] (46. M. Martinčič [-] ) , T. Straka [-] (46. H. Svoboda [-] ) - P. Hájek [-] , D. Odehnal [-] , Z. Pestr [-] - R. Halámka [-] , F. Toman [-] , P. Kříž [-]

ŽK: 55. A. Novotný - 16. D. Odehnal , 49. R. Halámka , 73. H. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Ochrana , J. Pol .
Místo: Bory. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠTEFKA Stanislav - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, KŘÍŽ Bedřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.