2:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka úspěšným finišem urvala bod


Branky


0

Hamry pokračují v nepřesvědčivých výkonech a dobře rozehraný zápas v Dolní Rožínce nakonec jen zremizovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

První poločas začal gólovou šancí domacích, kde se bohužel ukázala nevyhranost domácího útočníka, který tuto šanci neproměnil. Poté měli několik slibných šancí hosté, kterým se podařilo dokonce skórovat. Kolem 30. minuty vypíchl míč Dominik Havlík a předložil před prázdnou bránu gól Petru Dankovi, pomezní rozhodčí však nepochopitelně zvedl praporek a tak branka nebyla uznána. Poté opět Petr Danko měl dvě šance, které však neproměnil. Do kabin se šlo tedy za nerozhodného stavu 0:0.

Hamry vedení o dva góly neudržely

Druhý poločas začal opět slibnou akcí domácích, ale pak převzali aktivitu hosté a začali domácí tým přehrávat. Vše vyústilo vstřelením branky v 51. minutě, kdy  po pěkném průniku Dominika Havlíka do vápna skóroval Petr Danko, který si naběhl až skoro do brány. Poté měl ten samý hráč asi dva samostatné nájezdy, ve kterých však neprokázal instinkt střelce. Po další nabídce z rohu vápna, kdy opět Dominik Havlík našel Petra Danka, který na dvakrát překonal golmana, bylo skóre 0:2. Třetí gól mohl přidat Ladislav Sýs, který však asi z metru netrefil prázdnou bránu a poslal míč do břevna. Hosté z Hamrů měli stále více ze hry, ale gól už nedali. V 70. minutě trenér domácích poslal tým do rizika a poslal stopéra Vondrušku do útoku, s tím, aby vepředu oživil hru. Za pouhé dvě minuty se mu Pavel Vondruška odměnil vstřelením kontakního gólu v 72. minutě. Od té chvíle začali domací přebírat aktivitu, k tomu jim pomohl v 80. minutě soupeř vyloučením Filipa Řebíka. O minutu později domácí vyrovnali Pavlem Bartoňkem. Od té doby bylo na hřišti jen jedno mužstvo a to domácí. Na bránu hostů se valil jeden útok za druhým, ale bohužel už bez kýžené vítězné branky.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Petr Štěpánek, trenér D. Rožínky: Měli jsme velké štěstí v první půli, že hosté neproměnili obrovské šance, v kterých nás podržel gólman Jiří Ambrož. I když první gólovku jsme měli my. V druhé půli na nás vlétli a chvílemi už to vypadalo na debakl, ale opět vytáhl brankař neskutečné zákroky. Pak to ale začalo padat, během 13. minut jsme dvakrát inkasovali. Nezbylo nám nic jiného než hru otevřít. Začali jsme hrát vzadu jen na tři obránce a posílili útok a náš kapitán zavelel k útoku vstřelením kontaktní branky. Pak se nám podařilo vyrovnat a dostali jsme se do velkého tlaku, ale bohužel se vítězný gól nepodařil. Myslím si, že remíza je zasloužená.

FC Hamry nad Sázavou
Pavel Novotný, kapitán Hamrů: Zápas jsme neodehráli špatně, ale po neproměnění mnoha tutových šancí musíme brát aspoň ten bod.



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
J. Ambrož [-] - P. Vondruška [-] , V. Kopecký [-] (52. J. Jokl [-] ) , R. Baláž [-] , J. Večeřa [-] - M. Lukš [-] - K. Kovalčík [-] , P. Bartoněk [-] , T. Kliment [-] (57. J. Bílek [-] ) - P. Bukáček [-] , Z. Konček [-]

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - K. Suský [-] , J. Zábranský [-] , P. Vašek [-] , F. Řebík [-] - J. Zeman [-] , P. Novotný [-] , A. Šabart [-] (26. L. Sýs [-] ) , V. Zedníček [-] (73. I. Sojma [-] ) - P. Danko [-] , D. Havlík [-]

ŽK: 24. P. Bukáček - 4. P. Vašek , 14. D. Havlík , 24. V. Zedníček , 43. F. Řebík . ČK: 80. F. Řebík .
Hráči zápasu: P. Vondruška - D. Havlík .
Místo: Dolní Rožínka. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BÍLEK Zdeněk - HOŘÍNEK Tomáš, LHOTSKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.