Bory vyhrály šlágr kola v Nedvědici


Branky


0

V souboji dvou celků ze špice tabulky byly šťastnější Bory a po výhře 2:1 se posunuly na druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

První půlku začali lépe hosté. V 10. minutě po prodloužení Špačka pálil nad branku domácích Vávra. Zbytek první půlky byli hosté z Borů pod obrovským tlakem domácích. Ve 14. minutě šel sám na brankáře Vítek Šikula, ale brankář hostí zlikvidoval jeho pokus. V 15. minutě Nedoma prošel po křídle až k brankové čáře, centroval míč pod sebe a opět Vít Šikula trefil míč mimo branku hostů. Takových šancí si domácí vytvořili několik, ale zakončení domácích šlo buď vedle, nebo střely zlikvidoval brankář hostí. Bory se nezmohly prakticky na nic, měly jenom dva tresné kopy z 30. metrů po nasimulovaných pádech kapitána hostí Vávry.

Milan Špaček rozhodl dvěma góly

V druhé půlce hned ve 49. minutě vyrobil chybu brankář domácích, kdy míč směřující za brankovou čáru mimo branku, nesmyslně tečoval a Bory kopaly roh. S dárkem naložily náramně a rohový kop na první tyč perfektně zužitkoval Špaček, výborným náběhem a hlavičkou na první tyč pod břevno. Domácí se pustili do dobívání branky hostů. Během několika minut si postupně vytvořili šance Vít Šikula, střelou na zadní tyč, Dominik Nedoma, střelou na první tyčku, kdy brankář hostí předvedl fantastický zákrok a robinsonádou vytěsnil míč na roh. V 69. minutě předvedl fotbalovou parádu Špaček. Na půlce zachytil náhrávku domácích a ze 45 metrů přehodil domácího brankáře a trefil přímo pod břevno domácí branky. Domácí hráli vabank, přeskupili sestavu na 3-4-3 a v 75. minutě dostal na zadní tyč perfektní centr Roman Šikula, ve skluzu napálil míč do brankáře, ten reflexivně míč vyboxoval na zadní tyč  a od ní šel míč ven z branky. V 78. minutě po centru Nedomy snížil hlavičkou k tyči  Jakub Doušek. Posledních deset minut nepustili domácí hosty z vápna. Domácí spálili tutovky, dvakrát hlavičky Romana Šikuly, dorážku Tomáše Hovorky. Hosté taktickým zdržováním hry už vítězství nepustili a to hlavně díky brankáři Pokornému.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Milan Neugebauer, trenér Nedvědice: Gratuluji soupeři k vítěství . Taková ikona jako je Milan Špaček se musí hlídat 90. minut . Porazil nás vlastně sám svojí fotbalovostí a ukázal nám, jak se hraje fotbal, když hrají dva vyrovnané týmy. Dnes jsme zahráli dobrý zápas, chybělo nám několik hráčů základní sestavy , ale ostatní ukázali , že patří do základní sestavy. Tato prohra nás opět vrátí na zem, nejsme muzikanti nemůžeme pořád vyhrávat.

TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal trenér Borů: První poločas byl vyrovnaný. Ve druhé půlce jsme lehce převzali hru. V zakončování jsme měli více šancí.



Místo: Nedvědice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - HLAVÁČ Vladimír (N), MAREŠ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.