2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov doma opět zvítězil


Branky


0

Bohdalov doma vyhrál i páté utkání a v domácím prostředí zůstává stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalov vstřelil dvě branky

Utkání měli domácí pevně ve své režii, ale brankově se prosadili až ve 22. minutě, kdy střelu Neumana hostující obránce tečoval a ta skončila za zády hostujícího brankaře. V 29. minutě Šimek neproměnil pokutový kop za faul na Křesťana (brankař jeho střelu k tyči vyrazil). Před koncem poločasu se domácí konečně dočkali zvýšení výsledku, kdy po centru Neumana z levé strany osamocený Jaroš Petr poklidil míč do prázdné brány.

Bohdalov si výhru pohlídal

V druhém poločase hosté už fyzicky odpadli a střely domácích útočníků vychytal hostující brankař Hršel nebo končily těsně vedle brány.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Radim Pokorný, asistent trenéra: Jednoznačný průběh utkání, které mohlo skončit vyšším rozdílem. Hosty podržel svými zákroky hostující brankař, který má parametry minimálně na krajský přebor.

SK Osová Bítýška
Petr Koláčný, trenér O. Bítýšky: Do Bohdalova jsme přijeli v improvizované sestavě a prohra 2:0 je pro nás více než přijatelná. Díky našemu brankáři jsme neschytali debakl. Za celý zápas jsme neměli střelu na bránu a za výkon, který jsme předvedli se doslova stydím.



Sestavy


Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - D. Křesťan [-] (74. R. Henzl [-] ) , V. Koukal [-] (83. L. Novotný [-] ) , J. Šimek [-] (85. V. Pokorný [-] ) , P. Jaroš [-] , T. Doležal [-] , A. Neuman [-] , R. Chytal [-] (77. T. Klimeš [-] ) , P. Jaroš [-] , Z. Novotný [-] , O. Chalupa [-]

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - L. Bárta [-] , M. Hála [-] (48. T. Malý [-] ) , J. Pohl [-] - J. Jelínek [-] , P. Večeřa [-] - P. Jelínek [-] - M. Drápela [-] (65. M. Zeman [-] ) , M. Navrátil [-] , M. Havlík [-] , J. Laub [-]

ŽK: 9. T. Doležal , 11. P. Jaroš .
Hráči zápasu: A. Neuman - J. Hršel .
Místo: Bohdalov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - SKRYJA Stanislav, NEUMAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.