1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry vyloupily Vír


Branky


0

Hamry po čtyřech zápasech bez vítězství konečně zabraly a zvítězily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zeman vstřelil domácím branku do šatny

Do utkání vstoupili lehce aktivněji domácí, když se v jedenácté minutě snažil prosadit Jan Smolík, jež nakonec ale branku neohrozil. Ve dvacáté minutě přišla první vážná šance utkání, když Vojtěch Zedníček jen těsně minul branku domácích. Domácí byli ale stále aktivnějším týmem, což vyústilo v situaci, kdy se David Šenkýř hnal sám na brankáře hostů, s jeho lobem si ovšem Tomáš Pinkava poradil. Od této chvíle převzali otěže zápasu hosté. Nejdříve v 37. minutě mířil těsně vedle levé tyče Jaroslav Miklík, o minutu později šel sám na bránu Petr Vašek, jemuž ale včas vzal balón brankář domácích. Na konci první půle se přece jen dočkali diváci gólu, když se prosadil Jan Zeman, jenž tak poslal hosty do vedení.

Hamry zvýšily vedení

Hned na začátku druhé půle se prosadili hosté podruhé, když se po rohovém kopu prosadil Vojtěch Zedníček. Domácí se ale nevzdávali, nejdříve v 51. minutě trefil břevno Marek Matuš a v 54. minutě se i radovali z gólu, když se po centru Davida Šenkýře prosadil Ondřej Rychlý. Šanci vyrovnat měl v 61. minutě Ivo Kadlec, jeho střela ale branku minula. Od této chvíle ale byli aktivní hlavně hosté a jejich úsilí vyústilo v gól v 67. minutě, když střela na bližší tyč střídajícího Petra Danka prošla až do sítě. Domácí se již nedokázali z dalšího inkasovaného gólu vzpamatovat. Navíc málem vstřelil druhou branku Zedníček, jehož střela v 68. minutě trefila břevno. Utkání se pak už pouze dohrávalo, hlavně díky dobré práci obránců hostí.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Marek Matuška, trenér Víru: Zasloužené vítězství hostů, kteří proměnili svoje šance.

FC Hamry nad Sázavou
Vojtěch Zedníček, trenér Hamrů: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a o proti minulému týdnu se i hra zlepšila. Konečně jsme se také prosadili více brankami a zaslouženě zvítězili.



Sestavy


Jiskra Vír
J. Skoumal [-] - J. Dufek [-] (86. R. Škrabal [-] ) , L. Viktorin [-] , F. Rejda [-] (78. M. Havel [-] ) - J. Smolík [-] , J. Preisler [-] (46. I. Kadlec [-] ) , V. Skoumal [-] , M. Matuška [-] , D. Lahodný [-] - O. Rychlý [-] , D. Šenkýř [-] -

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - K. Suský [-] , J. Zábranský [-] , P. Vašek [-] , A. Šabart [-] - J. Miklík [-] (76. P. Neubauer [-] ) , D. Havlík [-] (58. P. Danko [-] ) , J. Zeman [-] , P. Novotný [-] , R. Kasal [-] (54. F. Řebík [-] ) - V. Zedníček [-]

ŽK: 45. D. Šenkýř , 83. I. Kadlec , 83. L. Viktorin .
Hráči zápasu: K. Suský , J. Zábranský , J. Zeman .
Místo: Vír. Počet diváků: 84. Rozhodčí: MYŠKA Roman - ROTKOVSKÝ Petr, PREISLER Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.