Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 16:00

14.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kvasice nasázely domácí Nevšové půltucet branek


Branky


6

V posledním kole se v Nevšové představil celek z Kvasic. Hanácí po prvním poločasu vedli o dvě branky. Ve druhém dějství se s brankami roztrhl pytel a k vidění jich bylo hned šest. Hosté si nakonec zastříleli a nasázeli domácím půltucet gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dali dvě branky

"Utkání s Kvasicemi nám nevyšlo podle představ. V duelu už o nic nešlo, hrálo se tedy bez nějakého většího bránění.  Soupeř z Hané byl rychlejší, dravější a dokázal zužitkovat většinu svých šancí. Měli jsme možnost se vrátit do hry, kdy jsme vstřelili dvě rychlé branky a třetí zabránila tyč, ale nečekaný obrat se nakonec nekonal. Nejprve se prosadil kanonýr Václav Tomšů a po něm bývalý hráč Olomouce Sparty, Slavie, Spartaku Moskva a slovenské Petržalky Aleš Urbánek. Poslední domácí utkání jsme tak nezvládli a hosté si odvážejí zaslouženou výhru," hodnotí duel s Kvasicemi předsedkyně nevšovského klubu Ivana Urbanová.

Hosté přidali další branky

V nevšové se hrál fotbal bez nějakého věětšího bránění a zejména na domácí straně se hostím otevírala nezvyklá okénka. Půl hodiny se na hřišti toho moc nedělo, hosté byli více na míči, dobře kombinovali, domácí tým spléhal na brejkové akce. Jako první udřil ve 30. minutě hostující Siegmund. O pět minut později vstřelil druhou trefu Drápad a 0:2 byl také poločasový výsledek. Ve druhém dějství se s brankami roztrhl pytel. Hosté během jedné minuty dali dvě slepené branky. V 67. minutě dal Ferko pátou branku. Domácí snížili po gólech Tomšů a Urbánka, ale poslední slovo měli v samotném závěru opět hráči Kvasic. Domácím tak uštědřili nečekaně vysokou prohru a také šest branek.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
J. Kiza [-] - S. Beňo [-] , P. Karmazín [-] (46. D. Blanař [-] ) , A. Urbánek [-] , M. Tomaštík [-] , J. Fuksa [-] , M. Toman [-] (87. T. Hrnčiřík [-] ) , M. Mujkoš [-] , L. Kutra [-] , V. Tomšů [-] , J. Skopal [-] (46. M. Hába [-] )

FC Kvasice
R. Stratil [-] - D. Chytil [-] (89. M. Hamala [-] ) , J. Sigmund [-] (57. M. Samohýl [-] ) , L. Berky [-] (87. J. Baculák [-] ) , J. Ferko [-] , K. Majkrič [-] , T. Hamala [-] , D. Stratil [-] , R. Zapletal [-] , J. Žiška [-] , D. Drápal [-]

Hráči zápasu: M. Tomaštík - K. Majkrič , D. Drápal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: FILGAS Jan - MRAVEC Daniel, VAŠIČKA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Miloš Novotný
Tip experta: remíza

Utkání skončí nerohodně

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza