2:1
(0:1)
30. V. Tomšů (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

26.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice pod Hostýnem ve druhém dějství otočila duel s Nevšovou


Branky


6

Do Bystřice pod Hostýnem přijeli hráči Nevšové s dočasným koučem Pepou Hradilem. Hosté na dálku sledovali souboj Štítné nad Vláří ve Valašské Polance, souboje Strání a Holešova a hodila se jim i remíza Dětmarovic v předehrávaném utkání. Po půli Nevšovjané vedli brankou Václava Tomšů, domácí ale ve druhém dějství zápas otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili jednu branku

Roman Ondroušek, trenér a předseda Bystřice pod  Hostýnem: „První poločas byl vyrovnaný, oba celky nastřelili břevno. Do vedení přesto šel soupeř, který po ruce v pokutovém území proměnil penaltu. Po přestávce jsme udělali nějaké změny, mimo jiné se Marek Hošťálek vysunul na pozici druhého útočníka, zvýšili aktivitu a začali mít navrch. Odměnou nám byly dvě branky znamenající obrat. Ve druhé půli jsme byli lepší a zaslouženě si výhru pohlídali.“

Domácí strhli výhru na svoji stranu

"Začátek zachytili lépe domácí, kdy si vytvořili asi 5-ti minutový tlak, kdy nastřelili břevno a zahrávali rohový kop. Ustáli jsme úvodní nápor a postupně se dostávali my na dostřel soupeřovi brány a též Vašek Tomšů orazítkoval břevno. Následně byla hra vyrovnaná a my se tlačili do pokutového území. Ve 30. minutě zahrál soupeř ve vápně rukou a byl nařízený pokutový kop v náš prospěch, který Vašek Tomšů proměnil. Druhá půle byla vyrovnaná a my drželi jednobrankový náskok až do 60 minuty. Tady se podařilo soupeři vytěžit z minima maximum a vstřelit v rychlém sledu dvě branky. Zápasu by určitě slušela více remíza, ale štěstí se k nám v posledních 30-timinutách již nepřiklonilo. I přes prohru jsme se ale v krajském přeboru zachránili, kdy Holešov dokázal na domácí půdě zvítězit a nespadne tak do našeho KP. Sestupujícím týmy tak jsou Valašská Polanka a Karlovice," hodnotí utkání v Bystřici pod Hostýnem činovníci TJ Sokol Nevšová.



Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
A. Kvapil [-] - J. Salátek [-] , M. Ulrych [-] (81. J. Juráň [-] ) , L. Juhas [-] - P. Votava [-] , L. Křivánek [-] , D. Paták [-] , D. Ondroušek [-] , J. Ligač [-] - R. Hačunda [-] (56. M. Hošťálek [-] ) , S. Zámorský [-] (90. L. Vaculík [-] )

TJ Sokol Nevšová
J. Kiza [-] - A. Urbánek [-] , M. Tomaštík [-] , R. Kvěťák [-] , J. Fuksa [-] , M. Toman [-] , M. Mujkoš [-] , L. Kutra [-] , V. Tomšů [-] , L. Hladík [-] (65. P. Karmazín [-] ) , J. Skopal [-]

ŽK: 67. J. Salátek , 88. D. Ondroušek - 67. V. Tomšů , 77. L. Kutra .
Hráči zápasu: S. Zámorský - A. Urbánek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SCHNÜRMACHER Filip - KOTAČKA Rostislav, ZPĚVÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Urbaník
Tip experta: remíza

Zápas skončí nerozhodně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích