Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 14:00

23.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Morkovice obraly lídra z otrokovického Baťova o dva body. Ten přesto slaví postup do Divize.


Branky


6

V Morkovicích se představil lídr Krajského přeboru z Otrokovic. V první půli padlo po jedné brance na každé straně. Druhý poločas se změnil v pěknou přestřelku a domácí tým dělily od tříbodového zisku a skalpu Baťova pouhé tři minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla jedna branka na každé straně

Web SK Baťov:

Zápas v Morkovicích původně neměl být tím rozhodujícím v celé soutěži, nicméně díky nečekanému vítězství Luhačovic ve Slušovicích se morkovický bod stal tím "zlatým", protože náš náskok se 4. kola před koncem stal již nedostižitelným a mistrovský Baťov tak míří do divize! Velká gratulace a mistrovské oslavy můžou začít.

Hosté dokázali srovnat

Vladimír Andrýsek, trenér Morkovic: „Byl to zápas, který jsme mohli vyhrát i prohrát. K vidění byl oboustranně otevřený, útočný fotbal nahoru – dolů. V první půli jsme měli více šancí než soupeř, ale až v závěru jsme vyrovnali. Po přestávce jsme otočili zápas bojovností. Kluci podali nadstandardní výkon, bohužel Baťov z trestňáku po nešťastných odrazech dokázal vyrovnat. I přesto bod bereme, Baťov zaslouženě soutěž vyhrál.“

FOTOGALERII z utkání najdete zde: https://fcmorkovice.rajce.idnes.cz/Morkovice_-_Batov_3_3_Vecerka%2C_Kulisek%2C_Knap/?



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
Petr Zapletal, trenér: Vyrovnané utkání, které skončilo zaslouženou remízou. Z naší strany mi tentokrát chyběla větší pohyblivost a přesnost v kombinaci ale nejsem nespokojený, protože soupeř hrál dobře a prohrát si určitě nezasloužil.

SK BAŤOV 1930
Facebook Morkovic: Morkovice - Baťov 3 : 3 zápas plný zvratů. Prohrávali jsme 1 : 0, 2 : 1, vedli 3 : 2 a nakonec zápas skončil remízou 3 : 3. Naše branky dali Večerka, Kulíšek, Knap.



Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - J. Večerka [-] (65. J. Kapounek [-] ) , O. Košárek [-] , Z. Karlík [-] , D. Jablunka [-] , J. Smažinka [-] - J. Šlajs [-] , O. Pospíšil [-] - M. Oplt [-] , D. Knap [-] , K. Chalupa [-]

SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - P. Šiška [-] , P. Tkáč [-] , J. Kadlec [-] (75. A. Bršlica [-] ) , J. Kašík [-] , Z. Ondráš [-] , J. Dvořáček [-] , J. Gojš [-] (75. J. Sotolář [-] ) , P. Krajča [-] (75. A. Skyba [-] ) , V. Zapletal [-] , P. Bršlica [-]

ŽK: 48. J. Kadlec .
Hráči zápasu: D. Knap , K. Chalupa - P. Tkáč .
Počet diváků: 208. Rozhodčí: Bartoň Pavel - ŠEVČÍK Igor, AMBROZ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Petr Vala
Tip experta: výhra hostů

Baťov si připíše tři body

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů