0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 16:30

23.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovicím vystřelil výhru ve Slušovicích Antonín Popelka


Branky


7

Ve Slušovicích se představil celek z Luhačovic, za který musel při rozsáhlé marodce nastoupit hrající trenér a bývalý exligista Lukáš Pazdera. V první půli se 157 platících diváků branky nedočkalo. Výhru vystřelil hráčům z lázeňského města v 78. minutě Antonín Popelka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Jelikož téměř celý zápas odehrál trenér Lukáš Pazdera, zápas hodnotil Martin Bernátek asistent trenéra  FK Luhačovice:
Věděli jsme že nás dnes čeká těžky soupeř ze špice tabulky. Bohužel jsme měli trochu problémy se sestavou. Ještě při rozvičení se zranil Tomáš Hruboš. A tak jsme museli reagovat a pozměnit rozestavení. Náš cíl byl hlavně zahustit střed hřiště. Což se klukům dařilo celý zápas. Střed obrany vyztužil hrající trenér Lukáš Pazdera a jeho zkušenosti byly znát. V první půli se hrál opatrný fotbal s minimem šancí. Až těsně před poločasovou přestávkou jsme si vytvořili tři slibné příležitosti, které jsme ale nevyužili.

Hosté strhli výhru na svoji stranu

Druhý poločas naše obrana hrála zodpovědně a soupeři nedovolila tvořit si šance. Snad jen mimo jediného centru z levé strany a zakončení nad branku. Naopak dopředu jsem byli nebezpeční. Šimon Červenka jako osamocený útočník výborně uhrával míče a tím pomáhal celému týmu. V 73.min. se na hranici pokutového uzemí uvolnil Antonín Popelka a vyslal technickou střelu k tyči. Brankář Slušovic však vytáhl výborný zákrok. Vítězná akce začala o tři min.později. Šimon Červenka si opět skvěle pokryl míč proti dvěma obráncům, předložil průnikovou přihrávku do vyložené šance F.Lekešovi, toho ale zablokoval hráč soupeře, nicméně míč se odrazil k Antonínu Popelkovi a ten i s pomocí tečujícího obránce skóroval. Závěr utkání jsme zkušeně uhráli a soupeři nedovolili žádný tlak. Dnes kluci hodně dobře pracovali i když věděli že musí vydržet celý zápas. Dalším pozitivem je uhraná nula směrem dozadu.V minulých zápasech jsme, skvěle chytajícímu M.Švecovi, vždy nějakou chybou čisté konto pokazili. Doufám že do příštích utkání se nám vrátí alespoň někdo z rozsáhlé marodky.



Sestavy


FC Slušovice
M. Kučera [-] - A. Smilek [-] (64. J. Janků [-] ) , V. Maliňák [-] , P. Kvasnica [-] , M. Poslušný [-] , L. Klečka [-] , R. Dobeš [-] (12. P. Divoka [-] ) , L. Železník [-] , R. Tkadlec [-] , O. Otepka [-] (73. V. Trunkát [-] ) , M. Marek [-]

FK Luhačovice
M. Švec [-] - T. Kelíšek [-] , J. Kořenek [-] , F. Lekeš [-] , R. Slobodian [-] , E. Riečičiar [-] , A. Popelka [-] , O. Červenka [-] , J. Kryšpín [-] , Š. Červenka [-] (90. M. Bernátek [-] ) , L. Pazdera [-]

Hráči zápasu: V. Maliňák - M. Švec , A. Popelka .
Počet diváků: 157. Rozhodčí: KORCH Jan - MIČKAL Karel, ŠTIPČÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Petr Vala
Tip experta: výhra domácích

Slušovice si doma s Luhačovicemi poradí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích