Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2022 18:30

22.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovický Baťov až ve druhé půli zlomil odpor Nevšové


Branky


7

V pátečním podvečeru se na umělé trávě v Otrokovicích představil celek z Nevšové. Lídr soutěže měl nakonec s houževnatým soupeřem nečekaně hodně práce a jeho odpor zlomil až ve druhém dějství. Ve svém střeleckém koncertu v jarní části pokračuje i nadále Pavel Tkáč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance

Web SK Baťov 1930:

 

 

Čtyři nejlepší střelci letošního krajského přeboru si v pátek dali dostaveníčko na hřišti SK Baťov, na ploše se však při úvodním hvizdu objevili jen dva z nich – Pavel Tkáč v dresu SKB a VáclavTomšů z Nevšové. Domácí trenér Zapletal totiž nechal hned čtveřici hráčů reprezentujících náš kraj v Regions Cupu odpočinout, takže Krajča s Gojšem začali utkání spolu s Pavlem Bršlicou a Kašíkem pouze na lavičce, příležitost tak dostali hráči, jež jsou momentálně přece jen méně vytěžovaní.

Úvod zápasu patřil domácím, kteří se aktivně pustili do zdolávání nevšovského obranného valu. První příležitost si vypracoval Šiška, s jeho tečovanou střelou z druhé minuty Hrnčiřík neměl příliš práce. O chvilku později bylo ve vápně hostí opět rušno, Žáček šikovně vyslal dopředu Šišku, jehož nabídka propadla až k Ondrášovi, tomu však střelu z dobré pozice stihl stoper zblokovat na roh. O minutu později se však už skóre měnilo, Žáček parádním nákopem za obranu našel Tkáče, ten si šikovně odstavil svého strážce a střelou k tyči poslal domácí do vedení. Z toho se však neradovali dlouho, v 11.minutě Tomšů v hraničním souboji obral Sotoláře o míč, ten se s trochou štěstí dostal k osamocenému Kvěťákovi, který tváří v tvář Vitáskovi nezaváhal a bylo srovnáno. Poté se z plochy fotbal na několik dlouhých minut vytratil, domácí se sice snažili diktovat tempo hry, ale díky nepřesnostem v souhře a chybějícímu pohybu neměli hosté problém držet s baťovskými krok a tak se do kabin šlo za vyrovnaného stavu.

 

Domácí přidali další trefy

Do druhé půle vstoupili modrožlutí opět se zvýšenou aktivitou, hned ve 46.minutě dostal pěkný míč do náběhu Kadlec, z levé strany centrem našel Adama Bršlicu, ten však tísněn poslal míč z dobré pozice vysoko nad. V minutě 55.našel Žáček svým dalším přesným centrem na první tyči opět Kadlece, domácí mladík dokonce nadvakrát dokázal dostat míč za Hrnčiříkova záda, jeho radost mu však zhatil praporek pomezního signalizující ofsajd.
Chvíli poté poslal trenér Baťova do hry zmíněnou odpočívající čtveřici a tempo i kvalita hry se výrazně zvedly, čerství hráči unavenou obranu hostí dostávali stále častěji pod tlak a odměnou jim byly pěkné branky. Nejprve se v 69.minutě po na krátko rozehraném rohu a přesné průnikové nahrávce Pavla Bršlici radoval Pavel Krajča, za další dvě minuty po krásné a rychlé kombinaci na dvoubrankový rozdíl zvýšil svou druhou brankou v zápase Tkáč. Nevšová se k Vitáskově brance dostávala sporadicky, baťovští obránci si byli dobře vědomi kvalit Václava Tomšů, takže i když se v 75.minutě hostům podařilo vytvořit si alespoň náznak nějaké šance, skončil míč pouze v rohu a počet Vitáskových zákroků se tak ve druhé půli limitně blížil nule. Konečnou podobu výsledku pak vtiskl domácí Adam Bršlica, jenž se v 87.minutě po přesné Sotolářově nabídce pěkně obtočil kolem stopera hostí a přesnou střelou skóroval.

 



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
Petr Zapletal, trenér: S výsledkem jsme spokojeni ovšem vítězství se nerodilo úplně lehce. První poločas, který byl v poli vyrovnaný, jsme měli problém s vlastní aktivitou, rychlostí a přesností kombinace. Již v 6.minutě jsme se dostali do vedení po krásné přihrávce Ondry Žáčka a zakončení Pavla Tkáče ale zanedlouho si nechali srovnat po ojedinělé šanci hostí. Druhý poločas jsme již byli lepším celkem a zaslouženě zvítězili. Jsem rád, že se brankově prosadili všichni naši útočníci ale pochvalu za zisk dalších tří bodů zaslouží všichni hráči našeho kádru. Sympatický výkon podal i soupeř, který přijel hrát odvážně a určitě velkou měrou přispěl ke kvalitní úrovni utkání.

TJ Sokol Nevšová
faebook Nevšové: Úvod utkání nám nevyšel podle představ, kdy domácí po chybě v obraně šli do vedení už v 6. minutě. Dokázali jsme ale po zvýšené aktivitě v pokutovém území brzy srovnat a drželi nadějný stav až do 65. minuty zápasu. Po hromadném střídání domácích jsme bohužel nedokázali dlouho vzdorovat a lacinou brankou šel soupeř do vedení, kdy rychle rozehrál rohový kop a přesnými přihrávkami ukázkově zakončil. Po obdržené brance jsme již bohužel nestačili na fyzicky disponované domácí, kteří přidali další dvě trefy a zápas tak rozhodli ve svůj prospěch.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - P. Šiška [-] (81. R. Klíma [-] ) , P. Tkáč [-] , J. Kadlec [-] (56. J. Kašík [-] ) , A. Bršlica [-] , Z. Ondráš [-] (56. J. Gojš [-] ) , O. Žáček [-] (56. P. Krajča [-] ) , J. Dvořáček [-] , J. Sotolář [-] , V. Zapletal [-] , M. Kozubík [-] (56. P. Bršlica [-] )

TJ Sokol Nevšová
T. Hrnčiřík [-] - A. Urbánek [-] , R. Kvěťák [-] , J. Fuksa [-] (78. M. Knedla [-] ) , M. Toman [-] , D. Chovanec [-] , V. Tomšů [-] , D. Blanař [-] , L. Hladík [-] (64. P. Karmazín [-] ) , M. Hába [-] , J. Skopal [-]

Hráči zápasu: P. Tkáč , A. Bršlica - D. Blanař .
Počet diváků: 201. Rozhodčí: KORCH Jan - VEČEŘA David, HORVÁTH Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Miloš Tesařík
Tip experta: výhra domácích

Baťov potvrdí roli favorita

Tip: výhra domácích