1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2022 18:30

20.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baťov ve šlágru kola udolal Slušovice a mílovými kroky míří do divize


Branky


6

Otrokovický Baťov hostil ve šlágru kola v pátečním podvečeru na své umělce tým ze Slušovic. V prvním dějství se 250 fotbalových příznivců branky nedočkalo. O těsné výhře domácího týmu rozhodl po hodině hry v jarní části střelecky disponovaný Pavel Tkáč. Ten také hodně posunul svůj tým do divizní soutěže, kterou má Baťov 1930 již na dosah.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

"Do zápasu vstoupily oba týmy s vědomím jeho důležitosti. Slušovice přijely velmi dobře připraveny a aktivní obranou se snažily eliminovat ofenzivní sílu baťovských, ti se sice snažili tvořit hru a byli častěji na míči, k ohrožení Kučerovy branky se však dostávali jen z uctivé vzdálenosti. První zajímavou příležitostí tak byla Gojšova technická střela z poza šestnáctky, oblouček z jeho pravačky však skončil pouze na břevně. Hosté zahrozili v minutě 14., Železník přesným pasem za obranu vyslal do brejku Otepku, po jeho nahrávce Smilek mířil těsně nad bránu domácích. V 19.minutě přišla první důležitá situace, za faul na Adama Bršlicu sudí Zelený nařídil pokutový kop, který však Sotolář trestuhodně zahodil, když poslal míč vedle pravé tyče. Domácí to však nijak nerozhodilo a o chvilku později se po pěkné kombinaci dostal do pokutového území Tkáč, po jeho zasekávačce byl podražen, ovšem rozhodčí si netroufnul písknout druhou penaltu v tak krátkém čase a hrálo se dál. Slušovičtí dál precizně bránili a čekali na svou příležitost, do solidní pozice se v 22.minutě dostal Klečka, ovšem s jeho technickou střelou neměl Vitásek větší problémy. Když pak svůj další střelecký pokus nevyužil domácí Dvořáček, na jehož šajtli se Kučera musel docela natahovat, a ani Kašík, jehož hlavičce po rohu chyběla razance, šlo se do kabin za bezbrankového stavu, hodnotí duel činovník Baťova Ladislav Bršlica.

 

 

Domácí strhli výhru na svoji stranu

"Druhá půle začala tak jak skončila ta první, baťovští byli aktivnější a tlačili se do zakončení, Tkáč však našel pouze připravenou Kučerovu náruč. V 51.minutě přišla další příležitost z kategorie ložených, forčekující Tkáč obral o míč rozehrávajícího obránce, gólman jeho technický obstřel sice dokázal vyrazit, k míči se však Tkáč dostal podruhé a tentokrát našel Gojše, ten na zadní tyči poloprázdnou branku přestřelil. V 57.minutě to mohli být hosté, kdo strhne vedení na svou stranu, rychle rozehraný přímák ale zastavil praporek pomezního signalizující ofsajd. A tak to nakonec byl přece jen Baťov, kdo slavil vedoucí branku, v 61.minutě Tkáč podruhé využil chybu v rozehrávce Slušovic, na hranici vápna se uvolnil a přesnou přízemní střelou poslal domácí do vedení. Do třetice sklidil ovoce svého aktivního napadání Tkáč v minutě 79., po zisku míče tentokrát volil namísto střely nahrávku na volného Gojše, tomu však dnes nebylo přáno a z malého vápna mířil opět nad Kučerovu branku. Slušovičtí s blížícím se koncem zápasu zvýšili aktivitu, do nějakého většího tlaku se však nedostali a byl to naopak opět Pavel Tkáč, kdo mohl v 83.minutě po Šiškově brejku přidat pojišťující branku, jeho střelu však stoper zblokoval pouze na roh. Do konce zápasu už ani jedna z obran soupeře se do nějakého zajímavého zakončení nepustila a tak se závěrečným hvizdem rozhodčího mohl Baťov slavit veledůležité 3 body," viděl druhé dějství činovník Baťova Ladislav Bršlica..



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
Petr Zapletal, trenér: Na utkání jsme se dobře připravili, podali velmi dobrý výkon a zaslouženě zvítězili. Po celý zápas jsme byli aktivnější a v průběhu utkání se dostali do několika brankových šancí včetně pokutového kopu, kde ve finále chyběla přesnost nebo kvalitnější řešení. Jedinou branku utkání vstřelil ve druhém poločase Pavel Tkáč a rozhodl tak o konečném výsledku. Všem hráčům patří poděkování za předvedený výkon a celkovou atmosféru v kabině. Jsem přesvědčen, že z naší strany velmi povedené utkání se líbilo 300 přítomným divákům uvnitř areálu a stejně tak i 100 členům fanclubu, kteří vytvořili výbornou atmosféru ze svého místa "za plotem".

FC Slušovice
Michal Klimt, vedoucí: Klukům je potřeba poděkovat jak zápas odmakali. Někteří i se zdravotním sebezapřením. Výsledky Baťova budily velký respekt, proto je výsledek i když mohl být vyšší další odrazový můstek do dalších bojů o druhé místo tabulky.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - V. Zapletal [-] , P. Šiška [-] , P. Bršlica [-] , J. Kašík [-] , A. Bršlica [-] (80. Z. Ondráš [-] ) , O. Žáček [-] , J. Dvořáček [-] , J. Sotolář [-] (80. M. Vitásek [-] ) , J. Gojš [-] , P. Tkáč [-]

FC Slušovice
M. Kučera [-] - A. Smilek [-] , V. Maliňák [-] , P. Kvasnica [-] , M. Poslušný [-] , O. Otepka [-] (72. P. Bořuta [-] ) , L. Klečka [-] , R. Dobeš [-] , L. Železník [-] , R. Tkadlec [-] , M. Marek [-] (72. P. Divoka [-] )

ŽK: 31. P. Šiška , 35. J. Kašík - 20. L. Železník , 51. R. Tkadlec , 76. A. Smilek .
Hráči zápasu: P. Tkáč , O. Žáček - M. Kučera .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Zelený Martin - ŠEVČÍK Igor, BARTOŇ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Libor Zapletal
Tip experta: výhra domácích

Baťov potvrdí jarní formu a vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích