D. Knap 17.
M. Oplt 44.
M. Oplt 47.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 16:30

20.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morkovice potvrdily v duelu s Nevšovou roli favorita


Branky


17. D. Knap , 44. M. Oplt , 47. M. Oplt
6

Do Morkovic zavítali fotbalisté z Nevšové a chtěli zde zaskočit domácího favorita. Morkovjané se ujali vedení již v 17. minutě a do půle se trefili podruhé. Ve druhé půli domácí vstřelili záhy třetí branku a o osudu duelu bylo rozhodnuto. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Facebook Morkovic:

Áčko podalo doma výborný výkon a bez větších potíží porazilo hosty z Nevšové. Hosté ze začátku měli několik standardních situací, vše však naše mužstvo přečkalo a trpělivě čekalo na skuliny v obraně hostů. To se nám v prvním poločasu podařilo hned dvakrát. K tomu ještě neuznaný gól po domnělém ofsajdu. Druhý poločas jsme nedopustili drama, když se brzy trefil Oplt. Výsledek pak již mužstvo nepustilo. Děkujeme našim příznivcům za podporu.

Domácí přidali další trefu

"Utkání v Morkovicích se nám nepovedlo a po celou dobu jsme tahali za kratší konec. Soupeř nás přehrál ve všech směrech nejenom svojí bojovností a touhou po vítězství, ale i aktivní hrou. Nás ještě podržel gólman Tomáš Hrnčiřík, který řadu šancí domácích zneškodnil. Individuální chyby v zápase, nepřesnost a nasazení, se kterým jsme hráli nám rozhodně body nemohlo přinést. Na tento duel musíme co nejrycleji zapomenout," hodnotí nepovedené utkání předsedkyně TJ Sokol Nevšová Ivana Urbanová.



Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - Z. Karlík [-] , D. Jablunka [-] , J. Smažinka [-] , O. Košárek [-] - O. Pospíšil [-] , J. Šlajs [-] - D. Knap [-] , K. Chalupa [-] (69. J. Frgál [-] ) , M. Oplt [-] (86. L. Goldman [-] ) , J. Večerka [-] (76. M. Handl [-] ) -

TJ Sokol Nevšová
T. Hrnčiřík [-] - A. Urbánek [-] , M. Tomaštík [-] , R. Kvěťák [-] , D. Chovanec [-] , L. Kutra [-] , V. Tomšů [-] , M. Knedla [-] , D. Blanař [-] (56. P. Karmazín [-] ) , M. Hába [-] (70. L. Hladík [-] ) , J. Skopal [-]

ŽK: 35. K. Chalupa , 68. J. Šlajs , 84. O. Pospíšil - 73. L. Hladík .
Hráči zápasu: D. Knap , M. Oplt - L. Kutra .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: Bartoň Pavel - ŠEVČÍK Igor, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Libor Zapletal
Tip experta: výhra domácích

Morkovice doma Nevšovou porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích