3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedašov si v místním derby smlsnul na Brumovu


Branky


8. P. Holba , 81. J. Marek , 88. P. Holba
6

Derby v Nedašově sledovalo tři stovky fotbalových příznivců. Ti nakonec viděli deset žlutých karet, dvě červené karty, po jedné na každé straně. A také tři branky v síti brumovského brankáře. Domácí po půli vedli o jednu branku a ve druhém dějství dokázali svůj náskok ještě navýšit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali úvodní branku

David Solař, brankář Nedašova: „Do derby jsme vstoupili skvěle a hned v 8. minutě šli do vedení. I poté jsme byli lepším mužstvem, jenže hru ovlivnily dvě červené karty, na každé straně po jedné. Hra se vyrovnala, ale skóre se již do přestávky neměnilo. Druhá půle byla do 80. minuty zcela v režii hostů, kteří si vytvořili uzemní převahu. Deset minut před koncem se pro nás stala vysvobozující druhá vstřelená branka. V závěru jsme ještě přidali pojistku v podobě třetího gólu a o osudu zápasu bylo rozhodnuto. Za tři body jsme velmi rádi, o to více, že se nám podařilo ovládnout prestižní derby.“

Domácí přidali další branky

Vedoucí týmu FC Brumov Lukáš Juřica: 

Těžko se mi hodnotí utkání s výsledkem 3:0, když jsme byli lepším celkem. Druhý poločas se hrál na jednu branku, ale bohužel Nedašov byl pozorný v obraně. Narazili jsme na tým, který byl k poražení, ale jejich bojovnost byla tak enormní, že to bylo nad naše síly. Bohužel takový je fotbal. Domácím nezbývá než pogratulovat k vítězství. Již v pátek 29. dubna nás čeká další derby, kdy na domácím hřišti přivítáme od 17,30 hodim tým ze Štítné nad Vláří.



Sestavy


TJ Nedašov
D. Solař [-] - - J. Kolínek [-] (63. J. Holba [-] ) , J. Marek [-] - M. Macháč [-] , J. Fojtík [-] , L. Novák [-] (90. M. Holba [-] ) , R. Cícha [-] , P. Holba [-] (90. M. Kolínek [-] ) , P. Šuráň [-] (84. J. Bartoška [-] ) , J. Pagáč [-] , D. Šenkeřík [-]

FC Brumov
R. Důbrava [-] - D. Juřica [-] , P. Opravil [-] , M. Chovanec [-] , P. Vlček [-] , M. Dubčák [-] , R. Bublák [-] , M. Kubiš [-] , A. Pecha [-] , T. Grygar [-] , D. Šenkeřík [-] (80. J. Búbela [-] )

ŽK: 12. R. Cícha , 45. P. Šuráň , 72. J. Marek , 77. J. Fojtík , 77. D. Šenkeřík , 88. P. Holba - 10. M. Chovanec , 49. P. Opravil , 55. R. Bublák , 77. P. Vlček . ČK: 34. R. Cícha - 23. M. Chovanec .
Hráči zápasu: D. Solař , P. Holba - T. Grygar .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: AMBROZ Zdeněk - BARTOŇ Pavel, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Martin Havlíček
Tip experta: remíza

Místní derby skončí remízou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů